Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
Re: car pc και περιεφεριακα |
 |

24-08-06, 18:46
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: car pc και περιεφεριακα
θυρα OBD II
 |

24-08-06, 21:12
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
θυρα OBD II
|
Απο την οποια μονο διαβαζεις σηματα.Δεν μπορεις να τα παρεμβαλεις αλλα μπορεις να δεις τα παντα και σε μορφη οργανων!
|
 |
 |

07-09-06, 14:45
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
|
|
Υπάρχει δυνατότητα να επέμβεις και στην χαρτογραφία του εγκεφάλου, αλλά θέλει ένα άλλο interface και πολλά κιλά αρχ.... και γνώσεις... 
|
 |
 |

07-09-06, 15:12
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ψιλα γραμματα δλδ
 |

07-09-06, 15:14
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
αντιμετωπισα κατι προβληματακια και δεν ξερω τι ειναι. μαλιστα εγινα και ρεζιλι γιατι περιμεναν κατι φιλοι μου στο εξοχικο να τους δειξω κατι φωτογραφιες και δεν αναβε
το περασμενο σ/κ συγκεκριμενα σαβατο βραδυ το pc ηταν νεκρο . κυριακη πρωι αναψε κανονικα και δεν μου εκανε κανενα προβλημα ολη τη βδομαδα.
προχτες σ/κ ξανα πηγα στο εξοχικο(βιλια αττικης) τσουπ!!! παλι μαγκιες εκανε. δεν καταλαβαινω γιατι το κανει εκει. λοιπον παταω να ανοιξει αλλα δεν αναβε. ανοιγω πισω να δω τι συμβαινει και καθε φορα που πατουσα το start εκανε ενα θορυβο απο ενα γιαπωνεζικο ρελε που εχω μεσα. εκανε τακ τακ σαν να επεφτε ο ρελες. εχω αλλον εναν αλλα δεν τολμησα να βαλω χερι μιας και ηταν νυχτα. μετα απο καμια ωρα καταφερα να το αναψω αλλα μετα απο λιγο εκανε shutdown μονο του. την ωρα που εκανε shutdown εβλεπα στα λαμπακια του οτι ειναι ρευμα κανονικα. και απλα εσβηνε. οταν το ξανααναβα εβλεπα το φωτακι του power που το εχω μπροστα στο ταμπλο να τρεμοσβηνει να κανει θορυβο ο ρελες τακ τακ και μετα απο λιγο να ξανααναβει κανονικα και σε 5 λεπτα παλι τα ιδια εσβηνε. κυριακη επαιζε ολη μερα κανονικα. στην επιστροφη μου εσβησε δυο φορες και ξανααναψε κανονικα.
τι τρεχει ρε γμτ? τι δουλεια να κανει αραγε ο ρελες αυτος? λετε να ειναι μονο ο ρελες? εχω αλλον εναν spare.
οταν εκανε τις μαγκιες στο αναμα εδειχνε οτι διωχνει η κοβεται το ρευμα στο ρελε.
γιατι οταν κανει shutdown κλεινουν ολα τα προγραμματα κανονικα και δεν κοβεται αμεσα σαν να το βγαζεις απο την πριζα?

07-09-06, 15:21
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
δεν ξέρω από car pc αλλά αν ήταν κανονικός υπολογιστής θα σου έλεγα να τσεκάρεις το μπουτόν του start,.
Αν πάλι δεν έχει μπουτόν αλλά κανά περίεργο διακοπτάκι αφής, τότε τσεκάρεις το ρελέ στο οποίο δίνει σήμα το διακοπτάκι..
|
 |
 |

07-09-06, 15:41
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
αυτος ο ρελες απενεργοποιει τελειως το pc οταν ειναι κλειδωμενο τ αμαξι ωστε να μην χρειαστει καθολου ρευμα. καποιοι εμεναν απο μπαταρια καποτε απο αυτον τον λογο........

07-09-06, 15:52
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Aν πάρεις ρευμα από κει που παίρνει και το ραδιο του αυτοκινήτου;
Δεν σε καλύπτει;
Πάντως το ότι χτυπάει ο ρελές σημαίνει ότι δουλευει, αν κολλήσει, δεν ακούς τίποτα μέχρι να ζεσταθεί και να μυρίσει.
|
 |
 |

07-09-06, 17:41
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
αυτος ο ρελες απενεργοποιει τελειως το pc οταν ειναι κλειδωμενο τ αμαξι ωστε να μην χρειαστει καθολου ρευμα. καποιοι εμεναν απο μπαταρια καποτε απο αυτον τον λογο........
|
Κάποιοι άλλοι απλά χρησιμοποιούν τα M1-M2 (και άλλα) τροφοδοτικά και δεν χρειάζονται καν ρελέδες
Στο xbox μου εγώ έχω κάνει μετατροπή και έβγαλα το 220V τροφοδοτικό του και το άλλαξα με ένα M1-atx 6-24v και βρήκα την υγειά μου  [tab:644decbe78]
|

07-09-06, 18:52
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Κάποιοι άλλοι όμως έχουν Opus (τα καλύτερα 12V)...
Τέσπα, έχω βάλει έτσι τον ρελέ, ώστε να κόβει τα 5V που αφήνει ανοιχτά το Opus για τα USB!!
Το ότι τρεμοπαίζει και σου κάνει shutdown, χωρίς να κόβεται απότομα το ρεύμα σημαίνει πως η επαφή από τη μίζα έχει λασκάρει!! Κοίταξέ το αυτό και πες μου!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,22754192 seconds (79,93% PHP - 20,07% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|