Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-11-24, 19:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπερα, μιας και μιλαμε για δισκο πλατο εμενα παλι θελει μαζι με επισκευη σασμαν, χανει βαλβολες απο το μπριζιρεκι και πρεπει να τις εφτυσε πανω στον συμπλεκτη γιατι πατιναρω αμα εχω την πιεση τερμα, εχω μειωσει τερμα κατω την πιεση να μην πατιναρει, οσο ζορι και να του ριξω δεν πατιναρει με τιποτα τωρα και βαζω στο σασμαν στεγανοποιητικο υγρο μοσκομυριζει ομορφα σαν τις βαλβολες...

Την προηγουμενη φορα αρχισε να πατιναρει μετα απο πλυμμηρα καπου στα 6-7000χλμ ετυχε νεος συμπλεκτης και τωρα παλι καπου παρομοια πρεπει να εχει! αυτο θα πει καντεμια!

Αλλαξα την τσιμουχα στροφαλου πλευρα σασμαν και με προδωσε το μπριζιρεκ τι να πω...

Επι την ευκαιρια οταν θα ειναι λεω να βρω και κανα διχαλο απο 4A μοτερ γιατι εχω απο 4Ε αλλα το βολαν μου ειναι απο 4A και ειναι ποιο μεγαλο σε διαμετρο απο τα 4Ε, ετσι οταν παιρνω σετ συμπλεκτη το ρουλεμαν δεν κανει γιατι η πλευρα που παταει στο διχαλο ειναι ποιο φαρδια και πρεπει να αγοραζω το αλλο ρουλεμαν σκετο.
Ενω αμα αλλαξω το διχαλο θα βαζω του σετ το ρουλεμαν.

Made in china εγινε? θα ξεραθω επιτοπου...εμενα ηταν japan power. Παντως η τσιμουχα στροφαλου της Toyota γνησια δυστυχως made in china ηταν.
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg IMG_20220804_173514.jpg (333,8 KB, 18 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 30-11-24 στις 19:18.
Απάντηση με παράθεση