Καλησπέρα σε όλους,
Παιδιά μερικές ερωτήσεις και πληροφορίες θα ήθελα.
Πριν από λίγες μέρες έβαλα καινούργια λάστιχα στο αμάξι και έγινε ζυγοστάθμιση και ευθηγραμηση.
Στο μηχάνημα που ανέβηκε το αμάξι για την ευθυγράμμιση ήταν ένα από αυτά τα καινούργια που είναι με κάτι δίσκους που μπαίνουν στην κάθε ζάντα (δεν ξέρω την σωστή ονομασία τους..)
Στο μηχάνημα έδειξε ότι στην αριστερή μεριά του αυτοκινήτου υπάρχει μια διαφορά σε σχέση με την μεριά του συνοδηγού.
Ο μάστορας που το κοίταξε μου είπε ότι πιθανόν να έχει θέμα του αριστερό άκρο.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό ? Η μπορεί να είναι τίποτα άλλο?
Τα αμορτισέρ είναι καινούργια στο αμάξι τα άλλαξα πέρυσι ούτε χρόνο δεν έχω κλείσει ακόμα.
Το ίδιο και τα ψαλίδια αριστερά δεξιά.
Και τον Δεκέμβριο είχα αλλάξει της φούσκες στα ιμιαξονια (αν επηρεάζει αυτό κάπως?)
Να πω ότι πριν βάλω τα καινούργια λάστιχα , όταν έβαλα τα καινούργια αμορτισέρ και έγινε ζυγοστάθμιση και ευθηγραμηση με τα παλιά λάστιχα το αμάξι τραβούσε λίγο αριστερά μετά από κάποια χιλιόμετρα, τότε δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί ήξερα ότι δεν είχα καλά λάστιχα δεν πολύ έδωσα σημασία.
Τώρα που μπήκανε τα καινούργια ελαστικά ο μάστορας είδε ότι τραβούσε αριστερά το αμάξι πριν του πω κάτι εγώ, και πριν του πω τι εργασίες έχουν γίνει στο αμάξι επάνω.
Ο μάστορας τότε μου είπε για το άκρο από την στιγμή που στο αμάξι έχω αλλάξει αυτά, και δεν έχει και κάποιο χτύπημα από τρακάρισμα.
Τότε μου λέει ότι έχει θέμα το άκρο.
Εσείς τι λέτε πάνω σε αυτό?
Μου είπε ότι θα το φέρει από την καμπερ- Καστέλ θα κλέψει λίγο, άλλα θέλει παρακολούθηση .
Εσείς τι λέτε πάνω σε αυτό? Μου προτείνεται κάτι?
Ευχαριστώ
|