Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-02-24, 21:21
Το avatar του χρήστη ominus
ominus Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 45
ominus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως από την κοντινένταλ εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος και σαν εταιρεία , και σαν αντιπροσωπεία εδώ στην ελλάδα....

Λίαν επικός απαράδεκτη από της καλύψεις στης εγγύησης που δίνει στα ελαστικά...

Στο ford που είχα πριν από χρόνια από το εργοστάσιο φορούσε ελαστικά continental sport contact 3 XL σε διάσταση 215/50/R17 είχα κάνει κάτι λιγότερο από 29.000 χιλιόμετρα με εκείνα τα λάστιχα.
Τα λάστιχα ήταν είδη για αντικατάσταση..παλιά πολύ γρήγορη φθορά στα ελαστικά και σημάδια από καρούμπαλο στο στεφάνι του ελαστικού. και δεν είχα κλήση ούτε 2 χρόνια από την ημέρα που το αγόρασα το αμάξι και δεν είχα κάνει ούτε τα χιλιόμετρα που έδινε η continental ως εγγύηση χιλιομέτρων.

Για εμένα μακριά από continental.

Και ο πατέρας μου πρίν από χρόνια continental είχε στο piaccaso και ακούμπησε το πεζοδρόμιο και το κόπηκε το λάστιχο σε σχήμα V .

Γνωστός με continental, του είχε κοπή κομμάτι πλαϊνό από το λάστιχο από εσωτερική πλευρά του ελαστικού όταν πάει και κουμπώνει η ζάντα στο αμάξι επάνω. Από τους θόλους και μέσα να το πω έτσι.

Βάζω και φωτογραφία για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις που είχε βγάλει
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpeg WP_20180227_10_48_37_Pro_preview.jpeg.f474508b9163d39c0fc088fec10e6772.jpeg (184,6 KB, 39 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ominus : 13-02-24 στις 21:32.
Απάντηση με παράθεση