Καλημερα, δεν ξερω απο canbus αφου δεν εχει η Ε11 και δεν εχω ασχοληθει.
Tον εχω βαλει τον συναγερμο μονος μου ηταν στο starlet πριν τον ειχε βαλει φιλος μου που ασχολειται.
Εβαλα και ηλεκτρικο ανοιγμα πορτ μπαγκαζ με τηλεχειρισμο δλδ.
Κανει πολλα κολπα αμα ασχοληθει με ρελεδες και προγραμματισμο του ειναι ενας της Elser.
Φαντασου σε οποιον δωσω κλειδι και το τηλεκοντρολ μπροστα κανεις δεν μπορει να το βαλει! τους λεω και πως και παλι οι περισσοτεροι δεν μπορουν πολυ πλακα. Γλιτωνω και παρκαδορους.
Στα δικα μας για να γινουν τα εξτρα θελει εξτρα πλακετες και πραγματα.
Μπορει καποια καποιοι νεοι συναγερμοι να τα εχουν στην κεντρικη μοναδα εμενα ειναι πολυ παλιος αυτος τωρα.
2 φορες εχω περασει ολες τις κολλησεις στην πλακετα γιατι ηταν ψυχρες.
Και εχω αλλαξει 2 τηλεχειριστηρια με οθονη γιατι χαλασαν και εχω κανει 3 επισκευες σε αυτα.
Αλλα τον εχω απο το 2001!!! φτου μην τον ματιαξω!
Και εχω αντικραδασμικο, ογκομετρικο 2 ζωνων με περιμετρικη προστασια, αναγνωριση ιδιοκτητη, ανεβασμα παραθυρων αν μεινουν ανοιχτα με δυνατοτητα και τηλεχειρισμου για κατεβασμα, ηλεκτρικο ανοιγμα πορτ μπαγκαζ, εχω και τα ματια για μεσα αλλα δεν τα εβαλα γιατι εχω ογκομετρικη ανιχνευση, αυτη καταλαβαινει και τα ανοιχτα παραθυρα ακομα και αν ειναι ανοιχτο το πορτ μπαγκαζ.
Συνδεση με ολα τα μπουτον και πορτ μπαγκαζ και καπο. Τηλεειδοποιηση μεχρι 400μετρα, πιανει σε αλλο οικοδομικο τετραγωνο ΧΩΡΙΣ οπτικη επαφη!!!!
και δυνατοτητα ελεγχου και προγραμματισμου επιπλεον ρελεδων για ελεγχο απο το τηλεκοντρολ. ΑΑΑ και ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες εξτρα. Εμενα δεν ειχε. Ξεχασα να πω οτι ΠΟΤΕ δεν εχει βαρεσει χωρις λογο!!!! αυτο ειναι το κυριοτερο ολων! η αξιοπιστια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-11-23 στις 07:58.
Αιτία: Συμπληρώματα
|