Θέμα: ΤΙ ΛΑΔΙΑ?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-10-23, 13:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα, καλό ΣΚ!
Να ρωτήσω τα εξής :
1. Δεν υπάρχει σίγουρα κάπου διαρροή λαδίου? πχ στο μοτερ αριστερά όπως το κοιτάμε, δεξιά φλάντζα στροφάλου πλευρά σασμαν, κάρτερ, το λέω γιατι από όλα είχα και τα αλλαξα και είχα και από τον άξονα του διανομέα (μέσα στον άξονα) που μου βγήκε το λάδι στην κυριολεξία να τον κάνω ανακατασκευή με εξαρτήματα του εμπορίου αφού δεν τα δίνει η Τοyota και ρυθμίσεις αποστάσεων μαγνητων με φιλερ για να ξαναδουλέψει...
2. Τσιμουχάκια βαλβίδων έχουν αλλαχτεί? 2 φορές έχω αλλάξει με την αλλαγή φλάντζας κεφαλής μαζί.
3. Εχει μετρηθει η συμπιεση? είναι οκ? εχω εργαλειο εχω μετρησει απειρες φορες (αφου δεν εχει καει η μιζα παλι καλα...).

Στο δικό μου όλα δείχνουν οτι ειναι απο την τουρμπινα. Κάθε Σάββατο που έρχομαι εξοχικο και το κοιταω ειναι ο δεικτης περιπου μισο ποντο κατω και συμπληρωνω (δεν ξερω ποσα δεν μπορω να δω σταθμη σε γκρι λαδι), τα χλμ ειναι μαξ 140χλμ.
Καλα ειναι???

Λαδια εδω και αρκετο καιρο βαζω Liqui Moly 10-40 ημι API SL/CF MoS2 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εχω δει διαφορες αισθητες σε αποδοση οχι τιποτα τρελο αλλα αισθητες, αλλαγη εννοειτε καθε 5000χλμ μαζι με φιλτρο.
Απάντηση με παράθεση