Τα είπαμε στο fb αλλά πρέπει να τα πουμε και από εδώ.... Καταρχάς μπράβο στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση.... Ένα μπράβο σε όλους και όλες που ήρθαν και συμμετείχαν και ειδικά από τους μακρινούς... Είδαμε πάλι παλιούς γνώριμους και γνώρισαμε και νέα παιδιά.... Όλοι εξαιρετικοί... Στα της δυναμομετρησης τώρα πολύ δυνατές συμμετοχές.... Μαζί με ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και ρεκόρ αλόγων... Μπραβο στην επιμονή και υπομονή... Εγώ όπως σας έχω συνηθίσει έκανα πάλι την διαφορά με άλλης μορφής αερίου αυτή την φορά με Φυσικό Αεριο CNG. Με το νέο μου απόκτημα που στόχος είναι η απόλυτη οικονομία αλλά όχι απαραίτητα και κακές επιδόσεις βγάλαμε μαμα στις 6000χλμ που έχω κάνει μέχρι τώρα σε 4 μήνες που το έχω... Έβγαλε λοιπόν 102.8 άλογα και 19 κιλά ροπης με μια εντυπωσιακή καμπυλη για 1000 κυβικά... Η μαμα VW δίνει 90 ιππους και 16 κιλά ροπής.... Πολύ συγκρατημένη.... Όπως και να έχει επιφυλλασομαι του χρόνου στο επόμενο dynoday να έρθω βελτιωμένος γιατί όπως είπε και ο Αντρέας είμαι αδιόρθωτος.... Ναι είμαι...Ήδη με τον ιδιοκτήτη του ΜΑΙΚΟΝ είπαμε για αλλαγή του εργοστασιακου downpipe....

Εις το επανιδειν λοιπόν και πάλι συγχαρητήρια σε όλους....!!!