Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-07-20, 15:29
agrileza Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 82
agrileza είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Σ ευχαριστω
Οταν ειχα βαλει στην αντιπροσωπεια τις ζαντες αλουμινιου συνοδευονταν απο ενα προσπεκτους της Τογιοτα και εγραφε σαν διασταση μονο την 185/55/15.
Αυτη τη διασταση βαζω παντα.
Δεν εχω δοκιμασει 195/50/15 αλλα βλεπω πολλα κορολλα να τα φορανε.
Το 195/50/15 μου το ειχαν προτεινει στα βουλκανιζατερ επειδη ειναι πιο οικονομικη διασταση αλλα δεν ηθελα...Ηθελα την διασταση που λεει η Τογιοτα.

Με 195/50/15 μικραινει αρκετα η διαμετρος του τροχου απ οσο εχω υπολογισει, οποτε εξτρα στροφαρισμα η μηχανη, αυξημενη καταναλωση βενζινης, μικροτερο προφιλ στις λακουβες, κοπανημα, κλπ κλπ οποτε ηταν εξτρα λογοι που την αρνηθηκα τη διασταση...

Μισό... η διάσταση που λέει η toyota για το corolla μας είναι 165/70/R14 175/65/R14 και 185/65/R14!!! Αν θυμάμαι καλά...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς, όπως τα λες. Είναι καινούρια ακόμα και, όπως ΟΛΑ τα νέα λάστιχα, αποδίδουν τέλεια. Ο ενθουσιασμός σου βέβαια πηγάζει και από την πρόσφατη ανάμνηση που έχεις από τα προηγούμενα φθαρμένα λάστιχά σου.

Πριν 1 μήνα, έβαλα τα Continental EcoContact 6 195/55/16. Έχουν βαθμολογία "Α" παντού (στεγνό-βρεμένο-θόρυβο). Έχω (ακριβώς με εσένα) το ίδιο feeling για τα νέα λάστιχα... Τα ζόρισα λίγο στα "λιμ@ν@κι@" και το γνωστό προοδευτικό "γλυκό γλιστρηματάκι" δεν ήρθε ποτέ!!! Αλλά θα περιμένω για να τα κρίνω, σύμφωνα με το ρυθμό πτώσης απόδοσής τους.

Εν καιρώ (μετά από 10.000km), θα γράψω και εγώ εντυπώσεις...

Αυτά θα βάλω για επόμενα λάστιχα Continental EcoContact 6 άλλων διαστάσεων βέβαια γιατί έχω βαρεθεί κάπως τα michelin energy.
Αναμένω εντυπώσεις.... νομίζω ότι έχουν καλύτερα γενικά χαρακτηριστικά αλλά μάλλον θα έχουν γρηγορότερο ρυθμό απόδοσης σε σχέση με τα michelin που είναι κορυφαία σε αυτό το τομέα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 02-07-20 στις 18:33. Αιτία: Συγχώνευση posts.
Απάντηση με παράθεση