Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!
Αλλη μια κοπη πιτας του CorollaClub Θεσσαλιας περασε στην ιστορια,με επιτυχια αλλα και μπολικη...τυχη για μενα προσωπικα,αφου φετος ημουν ο τυχερος που βρηκε(παραλιγο να το φαω) το φλουρι!!
Προσωπικα να ευχαριστησω τον Φανη για το υπεροχο οσο και χρησιμο αρκετα δωρο που μας εστειλε,οσο και για τα ατομικα στον καθενα αναμνηστικα του club,που μας μοιρασε ο Γιαννης!!
Γιαννη,οπως παντα η πιτα ειχε την τιμητικη της και εχθες,πηρε τα ευσημα απο ολους,παλιους(που ξεραμε τι θα φαμε ετσι και αλλιως)αλλα και τους καινουριους φιλους που ειχαν να λενε για την νοστιμια της!!Ευχομαι ολοψυχα,ετσι νοστιμη και υπεροχη να ειναι η χρονια για σενα και την οικογενεια σου!!Ευχαριστουμε πολυ!!
Ιδιαιτερη ομως εκανε την συναντηση αυτη και η παρουσια παλιων μελων,Μητσος,Χρηστος,Λεωνιδας,που ειχαμε καιρο να τα πουμε απο κοντα,οσο και νεων φιλων,Νικος-Μανωλης-Μαριος-Χρηστος,που μας τιμησαν με το να ειναι παροντες στην φετινη κοπη πιτας!
Θελω να ευχηθω σε ολους,μια καλη και δημιουργικη χρονια,γεματη υγεια,ασφαλη χιλιομετρα και απροβληματιστα,και ελπιδα μου για φετος,να κανουμε πολλες συναντησεις,με ολα τα μελη(παλια-νεα),κατι που μεχρι στιγμης ειναι ενας καημος που εχω και θα ηθελα να πραγματοποιηθει...
Ευχομαι για του χρονου,να ειμαστε ακομα περισσοτεροι,και οσοι δεν μπορεσαν να ειναι παροντες εχθες,να τους δουμε απο κοντα σε καποια συναντηση και βεβαια,του χρονου στην κοπη της πιτας μας!!
Να ειστε ολοι καλα!!Με υγεια και του χρονου!!