Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-20, 10:49
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλημέρα σε όλους...βλέπω δεν έγραψε κάποιος κάτι ακόμα ....
Άλλη μια πετυχημένη κοπή πίτας παραρτήματος Θεσσαλίας ελαβε χώρα χθες με νικητή τον KOLNIK κατά κόσμο Νίκο....
Νικόλα πάντα καλότυχος με υγιεία να είσαι.....
Να ευχαριστήσουμε τον Φάνη για το δώρο του φλουριου και περισσότερα ας πει ο νικητής....
Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες πήραν και από ένα μπρελόκ και αυτό προσφορά του Φάνη καθώς και σε Λεωνίδα,Νίκο και το νέο μέλος ο Νίκος με το 13αρι g6 του,πήραν και την μπλουζα του dynoday προσφορά του Φάνη και αυτή φυσικά ,που τις ειχα εγώ για να τους τις δώσω....
Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και να πω χάρηκα που ξαναείδα τους παλιούς για άλλη μια χρονιά :Χρήστο ,Μήτσο,Νίκο,Λεωνίδα και εύχομαι και τα νέα μέλη να έχουν ενεργή παρουσία ......

Φωτό βγήκαν αρκετές από τον Μήτσο και τον Νίκο ,τον κινητή του φλουριου ,οπότε και περιμένουμε και τις φωτό....
Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου και μια ευχή που την κάνω κάθε χρόνο ,του χρόνου ακόμα περισσότεροι με περισσότερα μέλη και να ξαναδούμε και παλιά μέλη που μας έχουν ξεχάσει λίγο....
Φανη σε ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάς.....και αποδεικνύεις έμπρακτα το ενδιαφέρον......

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ....!!!

ΥΓ:Λεωνίδα ξανασκεψου την προσφορά μου........

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση