Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-12-19, 08:30
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, το φιλτρο λαδιου ΔΕΝ ειναι DENSO!!!!!
το μοναδικο πραγμα που ειχα δει made in china ειναι το φιλτρο λαδιου που λεει Toyota.
Δεν εχω δει κατι αλλο να λεει Denso και made in China, οτι εχω δει ειδικα σε ηλεκτρικα made in Japan λενε.
Οποτε φιλτρο παιρνω αλλη μαρκα που ειναι made in japan απλα τα πραγματα...
ακομα και το made in Germany θα το προτιμησω.
Μου εχει τυχει να παρω πισω τακακια απο Toyota και λεει στο κουτι made in France, αλλα ειναι οι νεοτεροι κωδικοι που τα ιδια τακακια κανουν και για νεοτερα μοντελα ακομα και avensis και celica εχουν τα ιδια!!!
Οι παλιοι κωδικοι λεγανε made in japan αλλα καταργηθηκαν οπως ειπαν.
Οτι αλλο εχω αγορασει ειδικα για πανω στο μοτερ, κλιπς μπουζοκαλωδιων, φλαντζες, τσιμουχες, λαστιχα στα μπεκ, σωληνακια ελαστικα κτλ ΟΛΑ μα ΟΛΑ λενε made in JAPAN και οι θερμοστατες και η βαση θερμοστατη απο πισω που ειχα παρει. Λαστιχο oring διανονεα, αντλιας νερου ακομα και τα πιατελα των ελατηριων που πηρα προσφατα made in japan.
Εχω φωτος για ολα αλλα τωρα δεν καθομαι να σηκωνω 10 φωτος να τα δουμε εξηγω και τον λογο αλλωστε.

Οπως εχω καταλαβει οτι υπαρχει κοινο με νεοτερα μοντελα εχουν αλλαξει κωδικους επειδη κατασκευαζονται αλλου και γιαυτο πλεον αυτα ΔΕΝ ειναι made in Japan.
Οτι ειναι αποκλειστικο για παλιοτερα μοντελα ή μοτερ ή την Ε11 καθαρα ειναι made in japan με τους παλιους κωδικους, φαινονται και στο toyodyi αυτα αλλωστε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-12-19 στις 08:47. Αιτία: Συμπληρωματα
Απάντηση με παράθεση