Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-19, 22:35
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Να κανω μια διορθωση εδω, λες για MAF Τοyota, δεν υπαρχει Toyota, ειναι της DENSO, ισως να λεει το κουτι που τον εχει μεσα Toyota αλλα δεν ειναι.
Οπως ειπαμε σε πολλα πραγματα ειναι ιδιοι οι κωδικοι, βαζουν και ενα κουτι να λεει Toyota και η τιμη εκατονταδες ευρω πολλες φορες πανω. Ενταξει ελεος δλδ κιολας!
Μου εχει τυχει αυτο που λεω με κατι τακακια που εβγαζαν παλια μουσταρδι που ηταν, 70 ευρω απο Toyota πανω να λενε AISIN, κουτακι Toyota, τα βρηκα τα ιδια απο Ιαπωνικη νομιζω 40 ευρω? παλι AISIN με αλλο κουτακι, τα εχω δουλεψει ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορα. Το ιδιο και στις αντλιες νερου, λεει κωδικο μαλιστα της AISIN και ειναι ιδιος στην Toyota με αυτες απεξω.
Ενταξει να μην μας κοροιδευουν κιολας...
Ειναι αναλογα τα προιοντα βεβαια, πχ στην περιπτωση ψυγειου που ειπα πριν σαφως και ειναι καλυτερο το γνησιο, αλλα οταν εχει πανω απο 200 ευρω ενω imitasion βρισκεις απο 60 τι θα παρεις ? και καλα το ψυγειο οκ δεν το αλλαζουμε συνεχεια, αλλα χερουλι πορτας 70 ευρω?????? πηρα 2 ιμιτασιον απο 10 ευρω εκαστος, το εχω πανω ποσα χρονια δεν εχει παθει τιποτα. Σιγα τα ωαααα δλδ!!!!
Γενικα ομως θελει προσοχη σε καποια πραγματα και με τις μαρκες επισης.
Αλλη περιπτωση που πηρα ιμιτασιον ειναι βαλβιδα ψυχρης εκκινησης, αισθητηρας θερμοκρασιας οργανου ταμπλό και βαλβιδα βεντιλατερ. Οταν παιρνω την ιμιτασιον 14 ευρω η γνησια εχει κοντα 70 ευρω για την βαλβιδα βεντιλατερ, μαλλον την φτιαχνουν απο χρυσαφι....Αν ειμασταν πλουσιοι για να τα βαζουμε ολα γνησια προφανως δεν θα ειχαμε παλιο αμαξι....
Τα εχω ολα αυτα ιμιτασιον και ειναι αψογα πολυ καιρο τωρα.

Α! και ειπα για φιλτρο λαδιου απο Toyota made in china!!! και δεν ξαναπηρα ποτε....παιρνω imitation made in japan.

Τελος και εγω ετσι αποφασιζω τι πρεπει και τι δεν πρεπει και αναλογα την εποχη και την περιοδο ποσα μπορω να διαθεσω κιολας.
Αν οτι εχω αλλαξει οσο εχω το αμαξι τα επαιρνα γνησια αλλη μια corolla με κεφτεκ θα επαιρνα απο τις διαφορες τιμων με τα ημιτασιον....και οχι μαμα στοκ τουρμπο αλλα 340 αλογα.

Να για παραδειγμα καποια στιγμη πρεπει να αλλαξω συμπλεκτη και φλαντζα στροφαλου πλευρα σασμαν, ολα αυτα θα μπουν γνησια, απλα το δισκο-πλατο θα ειναι απο αλλο αμαξι για ποιο πολλα αλογα, αλλα παλι Toyota γνησια, φυσικα AISIN στην πραγματικοτητα.

Αυτα απο εμενα, καλο βραδυ, χρονια πολλα και παλι και Καλα Χριστουγεννα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-12-19 στις 22:46.
Απάντηση με παράθεση