Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-19, 21:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από costas.x Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα Νικιφόρε.
Για πιο λόγο έβαλες χαμηλότερο σε βαθμούς θερμοστάτη?
καλησπερα, για τον ιδιο λογο που εβαλα ψυγειο και ανεμιστηρα που κανονικα βαζουν σε ενα σκασμο αλογα και εγω ειμαι με stock turbo.
Ειχα προβληματα θερμοκρασιας, εχω κανει ενα σχετικο θεμα καπου, 2 φορες εχω καψει φλαντζα και για να μην ξαναγινει ειπα να παρω τα μετρα μου.
Εκτος οτι η φλαντζα που μπηκε ειναι με ολες τις τρυπες ανοιχτες καμια σχεση με την μαμα και ποιο ενισχυμενη, μπηκε το ψυγειο που ειπα με παραφλου G12 (αυτο οταν μου τελειωσει οσο εχω σκοπευω να αρχισω να βαζω της Toyota το LLC RED), ταπα στο ψυγειο την δικια του που ειναι πιεσης 1.1bar αντι 0.9 στο μαμα και ο θερμοστατης που ειπα.
Βασικα ο ανεμιστηρας μπηκε μετα οποτε θα μπορουσε να μπει μαμα θερμοστατης. Αλλα επειδη εχω χαλασει παρα παρα παρα πολλα ευρω, δεν δινω περιττα χρηματα πλεον, αλλαγη ΜΟΝΟ αν χρειαζεται κατι.
Και για το καλοκαιρι εχω και αποστατες καπο που το σηκωνουν πισω 2.5cm και αεριζεται ποιο καλα το μοτερ.

Το βρηκα το θεμα εδω ειναι http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=25672&page=7 αν θες κατι αλλο εκει για να μην ειμαστε εδω περα OFFTOPIC.
Επειδη βαρεθηκα να γραφω δεν το εχω συνεχισει με τι εχω κανει μετα. Θελει και χρονο και δεν εχω.
Απάντηση με παράθεση