Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-19, 18:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπερα, χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα!
να πω επισης πως πολλα πραγματα στην Toyota ως γνωστων ειναι AISIN ή DENSO και στην Toyota το κουτι λεει Toyota μεσα το προιον ειναι AISIN πχ και ο ιδιος κωδικος υπαρχει στο εμποριο με κουτι AISΙΝ, κλασικο παραδειγμα η αντλια νερου για το δικο μου που στην Toyota ειναι πολυ παραπανω η τιμη απο οτι εξω και ακριβως ιδιο προιον με ιδιο κωδικο της AISIN.
Και το εχω παθει και σε αλλα πραγματα αυτο, αν και αυτα ομως κανονικα δεν θεωρουνται ιμιτασιον.
Εγω παντως παρολο οτι στην Toyota εχω και εκπτωση 15% παιρνω ιμιτασιον κυριως, εκτος πραγματα που δεν βρισκω γιατι δεν βγαινουν πχ οπως τα πιατελα των ελατηριων που πηρα προσφατα, ή οτι ειναι πολυ κρισιμο, πχ τσιμουχα εκκεντροφορου, στροφαλου, λαστιχα-τσιμουχες αντλιας λαδιου που ειχα αλλαξει, ιμαντα χρονισμου, ρουλεμαν του κτλ.
Δεν βλεπω τον λογο να πεταω ποσα ευρω παραπανω σε ενα μοτερ του 94 και αμαξι του 97 οταν τα ιμιτασιον ειναι μια χαρα.
Ειδικα σε καποια πραγματα οι τιμες στα γνησια ειναι εξωπραγματικες εκτος τοπου και χρονου, κλασικο παραδειγμα οι βασεις μηχανης....
ειδικα για την μπροστινη οι γνησιες μου εχουν κρατησει λιγοτερο απο ιμιτασιον.
Ψυγειο νερου ας πουμε που να βαλεις γνησιο με την τιμη που εχει!!! καλα εγω εδωσα περισσοτερα γιατι τελικα εβαλα half size 3σειρο αλουμινιου + ανεμιστηρα SPAL αλλα λεμε τωρα.
Πριν εχω παρει ομως 3 φορες ιμιτασιον αλλα καλες μαρκες οσο γινεται.

Και θερμοστατη τωρα ιμιτασιον εχω, γιατι ηθελα χαμηλης θερμοκρασιας και του passeo 5E που κανει εχει κανα 50αρικο συν οτι με αυτα που εχω παθει εχω πεταξει στα σκουπιδια 3-4 γνησιους θερμοστατες, ανοιγει στους 76.5 βαθμους ενω αυτος που εχω καλη μαρκα ιμιτασιον ανοιγει 76.
Μια χαρα αψογος ειναι. Δοκιμασμενος και παλιοτερα στους 82 βαθμους.

Αναλογα το τι ειναι το προιον εχει πολλες μαρκες ιμιτασιον μπορουμε να παμε σε κατι καλο οχι σε οτι φτηνοτερο υπαρχει!
Πχ οτι βγαζει η μαρκα 555 ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ! για μενα ισαξια ισως μερικα πραγματα και ποιο καλα και αντοχης απο γνησια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-12-19 στις 19:01.
Απάντηση με παράθεση