Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-19, 07:48
Ilmarios Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Carina E
Περιοχή: Αμφίκλεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Ilmarios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα και συγνώμη γιατην καθυστέριση αλλα έτρεχα! Λοιπόν πρίν 9-10 χρόνια μου είχε ανάωει το check engine και δούλευε λες και ήταν 50 άλογα και δεν είχε και κόφτη... Το είχα πάει στην αντιπροσωπεία και μου είχαν πει ότι είναι εγκέφαλος... Του είχα βάλει καθαρηστικό βενζίνης και έστρωσε.... Δεν μου είχε ξανά ανάψει μέχρι σήμερα.... Αλλά ανάβει το check engine σε συγκεκριμένο αριθμό στροφών δεν καταλαβαίνω να έχει δυσκολία (βέβαια στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι πολλές οι στροφές 3500rpm+ για αυτό δεν καταλαβαίνω διαφορά... Όχι ούτε κομπιασμα στην εκκίνηση(δεν είναι αναμένω το check engine) αλλά ούτε όταν ανάβει μετά της 3500rpm καταλαβαίνω κάτι) μπορεί να κάνει απλός εγώ να μην το καταλαβαίνω... Η πλάκα είναι ότι δεν ανάβει πάντα αλλά όποτε θέλει... Δηλαδή μπορεί να κάνω 40-50 χιλιόμετρα και να πιάσω 3500 -5000rpm και να μην ανάψει και μόλις σβήσω το αυτοκίνητο κάνω δουλειές και το βάλω μετά από μία ώρα μπροστά και πιάσω 3500rpm να ξανά ανάψει... Ή κατεβαίνοντας εθνική και πηγαινοντας με 4000-4500rpm και αναμένω το check engine απο της 3500 μπορεί να σβήσει το λαμπάκι αλλά μόλις πεσουν οι στροφες κάτω απο 3000 και ξανά ανέβουν στις 3500 θα ξανά ανάψει.

Μου το είχε ξανά κάνει και πριν 1-2 μηνες και είχα ρίξει καθαρηστικο-προσθετικο στην βενζίνη και είχε σταματήσει για μία βδομάδα... Αλλά δεν μπορουσα να το πάω και συνέχεια με 3500rpm...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ilmarios : 22-12-19 στις 08:03.
Απάντηση με παράθεση