Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Υπαρχει τσιμουχα εκει τσιμουχα μπριζντιρεκ λεγεται, την εχω αλλαξει μονος μου ειναι απο μεσα και ειναι μανικι ανοιγεις σαζμαν. Πολυ βαβουρα δε ξερω αν αξιζει να ασχοληθει κανεις...Σε συνεργειο τα εργατικα ΠΟΛΛΑ πιστευω...
Τσεκαρε μηπως σταματησει μονο του οταν κατεβει λιγο η σταθμη...
Αμα βγαζει 5-10 σταγονες χεστο οπως ειναι...
Αλλιως αμα συνεχιζει να τρεχει ποταμι αναγκαστικα...την αλλαζεις...
Εχω λυμενα σαζμαν απο VW και TOYOTA στο χωριο μου μπορω να στειλω φωτο, η τσιμουχα βγαινει δυστυχως απο μεσα.
|
Δν τρεχει ποταμι ουτε τωρα, σε 5.000 χιλιομετρα που εχω διανυσει εχει χασει καμποσες σταγονες. Φαντασου οτι οταν εγινε το σερβις και διαπιστωθηκε τυχαια η διαρροη, καθαρισε ο μηχανικος το σημειο και μου λει φερτο μετα απο 1000 χιλιομετρα να δουμε τι και ποσο χανει και μετα απο 1000 χιλιομετρα που το πηγα για ελεγχο δν ειχε "ποτισει" καν εκεινο το σημειο ακομη, μετα απο αλλα 1000 χιλιομετρα που το ξανα πηγα "ποτησε" και φαινοταν η διαρροη.Δν ειναι οτι χανει ποταμι, ειναι οτι στο σημειο που ειναι αυτη η διαρροη μπορει στα καλα καθουμενα να με αφησει απο δισκο αν παει εκει πανω βαλβολινη απο οτι μου ειπε ο μηχανικος με αποτελεσμα να μην εχω εμπιστοσυνη στο αμαξι πλεον και παντα να το εχω στο πισω μερος του μυαλου μου οταν προκυτε να κανω ταξιδι. Το θεμα ειναι αντε να μην μπω στην διαδικασια επισκευης και να αγορασω μετεχειρο ολοκληρο σαζμαν,.σαμπως και αυτο που θα αγορασω ξερω αν θα ειναι της προκοπης και τι μπορει να βγαλει στο αμμεσο μελλον, τουλαχιστον με την επισκευη ξερω οτι θα αλλαχθουν ολες οι τσιμουχες και θεωρητικα θα εχω το κεφαλι μου ησυχο τουλαχιστον σε θεμα διαρροων.