Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-19, 13:12
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημερα! θα προσπαθησουν τα λαμογια να κανουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να μας την σπασουν με τα παλιοτερα με σκοπο να παρουμε νεα αυτοκινητα, αλλα δεν θα τους περασει ΟΤΙ και να κανουν.
Το καινουριο δεν ειναι μονο το θεμα τα λεφτα για την αγορα του, πες οτι βαζεις δοσεις και το παιρνεις. Και μετα τι?
τα παντα ειναι ακριβα, απο ασφαλεια που θες να ειναι και μικτη, μεχρι ανταλλακτικα δεν θα εχει ιμιτασιον ή θα εχει ελαχιστα και ακριβα και μεταχ τιποτα. Αν σου τυχει κατι την εβαψες αν δεν εχεις καβατζες στην ακρη.
Nα πω παραδειγματα? εχω απειρα, το κλασικο με τον αδερφο μου με νεο Auris που χτυπανε την πορτα εγινε αχρηστη θελει αλλη, ειχε μικτη αλλα τελικα ειχε απαλλαγη! ετσι 400 ευρω απο την τσεπη του!!!
Να αναφερω ποσο κανει μια πορτα στην Ε11 με ολα πανω κομπλε????
Επισης εχει σημασια αν εχεις παρκινγ και που μενεις.
Εγω κοντα κεντρο Αθηνας χωρις παρκιγνκ ουτε λογος, αν επαιρνα ενα νεο αμαξι απλα δεν θα μπορουσα να ξανακοιμηθω.
Τωρα με αμαξι του 97 που εχει 500 γρατζουνιες βλεπω μια παραπανω και στραβωνω και κατεβαζω καντηλες....
Ασε που οταν δεν χωρας σπρωχνεις και λιγο.....με νεο αμαξι τι θα κανεις? :P

Δεν πανε να κανουν 500 ευρω τον χρονο τα τελη? δεν πανε να κανουν καθε μηνα το ΚΤΕΟ? εγω δεν θα αλλαξω αμαξι εκτος αμα παθει μια ζημια πολυ σοβαρη και δεν συμφερει η επισκευη του.
Απάντηση με παράθεση