Θέμα: κινητήρας
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-19, 06:32
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από martin-46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα σήμερα άλλαξα μπουζι, έβγαλα τη πεταλούδα μόνο εγω έλειπα από μέσα! Επλυνα το φίλτρο αέρα μιας και τα έλυσα όλα έβαλα καθαριστικό για το ιντζεξιον, βενζίνη vpower και τελικά έχει μια μικρή διαφορά σε σχέση με πρώτα στην ευθεία αρπαζει πιο εύκολα αν και ψιλο μπουκωνει αλλά όχι όπως πρώτα στην ανηφόρα όμως δεν έχει και μεγάλη διαφορά ανεβαίνει λίγο πιο άνετα αλλά και πάλι δε είναι αυτό που περίμενα! Αύριο λέω να βγάλω την αντλία βενζίνης και να δω το φίλτρο αν είναι βουλωμενο καθαρίζει με κάποιο τρόπο ή να κοιτάξω για μτχ,καινούριο δε νομίζω να συμφέρει.
Καλημέρα, αυτό με την ανηφορα όμως μονο το κανει και εμενα (πχ όταν την ανεβαινω με 2αρα και παω να δωσω γκαζι) εδώ και πολύ καιρο σε Ε11 με 4EFTE, όπως ειχα γραψει εχω κανει παρα πολλες αλλαγες αλλα δεν εχω βρει γιατι γινεται, παντως μου δειχνει τερμα φτωχο μιγμα το wideband όταν το κανει, πρεπει να πατησω ομαλα ομαλα και αργα το γκαζι να ισιωσει το μιγμα και μετα τραβάει σωστα. Αλλα σε ευθειες δεν εχει θεμα. Και σε ανηφορες το κανει όταν είναι μια μικρη αποσταση και με 2αρα όταν μπω παω να την τρεξω, αν είναι ομαλη πχ σε βουνα τοτε δεν εχει θεμα. Παράδειγμα στην Πεντελη-Διονυσο που παω συχνα ή από φραγμα λιμνης Μαραθωνα δεν το κανει πουθενα. Σε 2 συγκεκριμένες ανηφορες μονο το κανει σε Περιστερι η μια και Γαλατσι η άλλη, τι στο καλο πρόβλημα εχουν? :P
Στην Ε12 δεν υπαρχει εξωτερικο φιλτρο βενζίνης (βαρελακι) όπως στην Ε11?
Απάντηση με παράθεση