Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Καλημέρα, ναι οντως καμια σχεση άλλο πρόβλημα.
Τι να πω δεν ξερω, παντως και εμενα στην ανηφορα κανει κατι κουλο.
Όπως και σε σενα αν δεν εχω από πριν φορα και πχ μπω σε ανηφορα με 2αρα πχ από λιγες στροφες και πατησω γκαζι απότομα τοτε μπουκωνει και δεν παει αργει.
Δεν το κανει όμως πουθενα αλλου αυτό ΜΟΝΟ σε ανηφορα.
Και επειδή εχω Wideband της ΑΕΜ παρατηρησα ότι δειχνει ΤΕΡΜΑ φτωχο μιγμα, όταν αφήσω το γκαζι και το πατησω ομαλα ομαλα τοτε δεν το κανει.
Μαλιστα την ιδια στιγμη κοιταω το οργανο και βλεπω οσο αφηνω το γκαζι το μιγμα γινεται ποιο πλουσιο.
Αρκετα κουφο πρόβλημα, δεν εδινα τοσο σημασια πριν αλλα όταν το ειπες και εσυ ειπα να το διπλοτσεκαρω και τελικα οντως το κανει και εμενα.
Τωρα δεν ξερω ποτε εγινε είναι καιρο, αλλα εχω κανει το μισο μοτερ ανακατασκευή, άλλη κεφαλη, φλαντζα, βαλβιδες εξαγωγης, τσιμουχακια, ρυθμισεις κτλ και παλι το κανει!!! και εννοείτε με αλλαγη φιλτρων, λαδια κτλ κτλ.
και εχει καθαριστεί και πεταλουδα απεξω εχει δλδ βγει από πανω, και μπεκ σε μαστορα με λειζερ και ογκομετρηση, και λάστιχα τους εχω αλλαξει, και μπουζι και μπουζοκαλωδια και πολλα αλλα.
Εχω ξεμεινει από ιδεες και δεν καταλαβαίνω πως γινεται ΜΟΝΟ σε ανηφορα πως είναι δυνατον να γινεται φτωχο το μιγμα?
Και το εχω δει και με βενζινη γεματο και με shell vpower εδώ και χρονια δεν βαζω άλλες.
Η καρτα καυσαερίων εχει βγει αψογη.
|
Εντάξει με δευτέρα και εμένα το έκανε αλλά λογικό το βρίσκω 1.4 είναι δεν έχει τη δύναμη που θα είχε το 1.8 ή και το 1.6 ακόμα!! Απλά άρχισε να με προβληματιζει όταν το έκανε με πρώτη , για αρχή θα του αλλάξω τα μπουζι μάλλον ιριδιου θα έχει γιατί όταν το είχα πάει για σέρβις στην Toyota τους είπα για ιριδιου και πήγε κάνα 50-60€ νομίζω. Μετά λέω να βγάλω αν είναι εύκολο να καθαρίσω πάλι με σπρέι την πεταλούδα αν δεν βγαίνει εύκολα θα το πάω σε συνεργείο, για μπεκ το αφήνω τελευταίο αν δε γίνει κάτι με τα προηγούμενα. Θα δείξει πως θα πάει.
Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές πάντως!!