Και το g12 ετσι ειναι καπως παχυρευστο και λαδωνει, αμα το πιανεις γινεσαι χαλια θες καλο πλυσιμο μετα.
Ενω τα απλα που πουλανε στο εμποριο οτι χρωμα και να εχουν αυτα τα 4λιτρα με τα 6-10 ευρω τα 4λιτρα ειναι σαν νερο, τα πιανεις και δεν θες ουτε πλυσιμο μετα στεγνωνουν δλδ και φυσικα απλη υφη νερου εχουν.
Χρωματισμενο νερο θα ειναι...
Keichi το pdf το διαβασα οκ πολυ ωραιο, οσον αφορα την ιστορια του παραφλου και τεχνικα θεματα παρα πολυ καλο.
Ομως οπως βλεπω αυτος εχει δικη του μαρκα με παραφλου με ονοματα αγνωστα που πρωτη φορα ακουω οπως flou κατι κτλ. Δεν κανει καμια αναφορα στα G και δεν καταλαβαινω ποια ειναι απο αυτα που λεει. Αυτο που αναφερεις οτι δεν ειναι της Toyota το HOAT αυτος στον πινακα του λεει οτι εχει χρωματα σελιδα 11, πρασινο, μπλε και κιτρινο δλδ.
Με λιγα λογια μια ακρη δεν βγαζω.
Θα συμφωνησω οτι σιγουρα της Toyota το LLC red δεν ξερω αν εχει αλλα ειναι το καλυτερο και μαλιστα επεσα και σε ξενη συζητηση σημερα σε καποιο forum για 4EFTE με starlet UK και μιλουσαν για παραφλου και προτειναν αυτο και εκεινοι.
Αλλα επειδη εχω 5 λιτρα G12 δεν το πεταω τωρα να παρω της Toyota. Οπως εχω δει ειναι αψογο και δεν εχω δει καποιο προβλημα.
Και ο βασικος λογος που πηγα σε τετοια ειναι επειδη πανε ποιο φτηνα λογω των αλλαγων κτλ τα αλλαζω ποιο συντομα.
Οποτε δεν θα μεινουν μονιμα αλλωστε ουτε και χρονια, θελω να ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι καλα και οταν τελειωσουν θα παω και εγω στης Toyota.
Ασε που με το νεο ψυγειο η ταπα του ειναι πανω απο την γεφυρα και οταν πας να αδειασεις μια ποσοτητα παραφλου την χανεις και να θες να το μαζεψεις.
Και αυτο της Toyota χρυσαφι ειναι....
Αληθεια ποσο παει στην Toyota το μεγαλο μπετονι?
εδω εχει μονο σε λιτρο και εχει 7.95 ευρω
https://www.japansparecenter.gr/anti...889-80006.html