Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Ιμάντες έχω αλλάξει σετ και ρουλεμάν. Κάθε 100.000 δεν έχουν πρόβλημα. 50 είναι πολύ λίγο.
Για το γρανάζι στροφάλου λέω, έχει κολλήσει και δεν βγαίνει ούτε με WD40.
Ίσως έπεσα στην περίπτωση γιατί και οι 2 που πήγα δεν είχαν τον συγκεκριμένο εξολκέα.
Λάδια συνήθως βάζω 10-40, έχω βάλει 1-2 φορές και 5-40 και 15-40. Αλλαγές κάθε 5000 χλμ. Φίλτρο λαδιού στα 10000.
|
καλησπέρα! εγω παντως οταν αλλαξα 100.000χλμ ο μηχανικος τοτε με εβριζε....
ο ιμαντας ηταν ολο γραμμωσεις ετοιμος για να διαλυθει. 60.000χλμ αλλη φορα και παλι τον αλλαξα τελικα ποιο νωρις γιατι εγιναν αλλες εργασιες νομιζω 40 ή 45.000 ητανε.
Το γραναζι στροφαλου για τον ιμαντα χρονισμου δεν θελει καποιον πολυ συγκεκριμενο εξολκεα υπαρχουν πολλοι και φτηνοι που κανουνε πχ σαν αυτον που εχω (εχει νουμερα)
http://www.getatool.gr/e3wlkeas-trip...8-6590212.html
Εγω με τον ιδιο βγαζω και γραναζια απο το σασμαν τουλαχιστον αυτα της 5ης που ειναι απεξω. Δες την φωτο που βαζω. Απλα εχω τροχισει με τροχακι τις ακρες να ειναι ποιο αιχμηρες. Με αυτον το ειχα βγαλει εγω.
Αν τωρα εχει σφηνωσει πολυ ασχημα οκ θελει προσπαθεια και οκ μπορει να σπασει, αλλα δεν ειναι γενικος κανονας οτι παντα θα σπαει και θελουμε αλλο! ουτε οτι σονυ και καλα θελει ειδικο εργαλειο!
Εγω λαδια βαζω 10-40 ημισυνθετικα, τα αλλαζω καθε 5000χλμ κανονικα αλλα τωρα τελευταια με διαφορα προβληματα που εχω τυχαινει νωριτερα, δλδ εχει τυχει 1000χλμ, 2000 και 3000χλμ και το φιλτρο λαδιου καθε 10.000χλμ παλιοτερα ελεγα αλλα τωρα το κανω με τα λαδια, ειναι τοσο φτηνο που δεν αξιζει καν να το αφηνουμε.