Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Λοιπόν,
Ιμάντες έχω αλλάξει στα 300.000 (κάθε 100.000 όπως λέει και το manual).
Η τσιμούχα στροφάλου θέλει 100% αλλαγή ωστόσο το μοντέλο αυτό έχει ένα κατασκευαστικό ελλάτωμα. Μετά από πολλά χιλιόμετρα κολλάει το γρανάζι στροφάλου και πρέπει να βγει χωρίς να σπάσει για να αλλαχθεί η τσιμούχα. Επειδή λοιπόν δεν βγαίνει με τίποτα (συγκεκριμένο κλειδί δεν ξέρω αν υπάρχει), πρέπει να το σπάσει ο μηχανικός και έχει καμιά 40αριά ευρώ καινούργιο. Συνεπώς για μια τσιμούχα να δώσω τόσα, είπα άστο να στάζει.
Σε 2 μηχανικούς toyota που πήγα δεν είχαν κλειδί. Πιθανόν να έχουν τα εξουσιοδοτημένα δεν ξέρω γιατί έχω χρόνια να πατήσω.
Η άλλη μεριά που στάζει θέλει κατέβασμα κιβώτιο και καθώς δεν στάζει πολύ, είπα και εκεί στο μηχανικό άστο αν κατεβάσουμε ποτέ κιβώτιο το φτιάχνουμε.
Για το κροτάλισμα τώρα, δεν είναι εξάτμιση, είναι μεταλλικός ο ήχος, πυράκια μου είπε ο μηχανικός από σάποιες βενζίνες. Θα κάνω την καρδιά μου - και την τσέπη μου - πέτρα και θα δοκιμάσω με Shell 99, 2 φουλαρίσματα μήπως στρώσει.
Όσον αφορά το λαδοκάψιμο, δεν έχω ακριβή εικόνα για το πόσο καίει, θα το παρακολουθήσω. Μπορεί να φταίνε και τα λάδια. πχ. έχω πάρει από net Castrol 1lt 6,5-7 ευρώ το ένα που δεν αποδείχτηκαν και τόσο καλά και άλλα φτηνά. Μέτρηση συμπίεσης δεν έχω κάνει ποτέ, θα δοκιμάσω. Επίσης θα ρωτήσω κόστος για αλλαγή τσιμουχάκια βαλβίδων και ρύθμιση βαλβίδων. Το κομμάτι της δουλειάς αυτής δεν το ξέρω, ούτε μπορώ να επέμβω, πως το κάνει ο καθένας δηλαδή, σκοπός βέβαια είναι το καλό αποτέλεσμα.
|
καλησπέρα, αυτο με το γραναζι στροφαλου πρωτη φορα το ακουω! προσωπικα οσους μηχανικους ξερω και το εχουν βγαλει κανονικα οπως και το δικο μου και ημουν μπροστα και δεν ειχε θεμα, αν και 4EFTE το μοτερ, και εγω ειχα βγαλει απο σκουριασμενο 4EFE επισης κανονικα με δυσκολια αλλα εγινε δουλεια με πολυ WD40 και εξολκεα.
Θελει εξολκεα φυσικα! αν δεν εχει και το κοπαναει με σφυρια και με καλεμια εννοειτε οτι θα το σπασει!!!
αμα δεν εχει εξολκεα τι μηχανικος ειναι δλδ....ακομα και εγω εχω που δεν ειμαι μηχανικος.
Δεν ξερω αν λεμε για το ιδιο πραγμα, δεν λες το γραναζι που ειναι στον στροφαλοφορο που πιανει πανω ο ιμαντας χρονισμου ? ή λες την τροχαλια που εχει τους εξωτερικους ιμαντες ? για εκει εχει και κλειδι, αλλα και παλι ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μηχανικοι και μαλιστα Toyota να μην εχουν!!!! και πως κανουν τετοιες εργασιες τοτε??? εγω οπου εχω παει εχουν και αυτο παντως και δεν ειναι μονο για Toyota.
Oχι δεν ισχυει, ειναι θεμα του μηχανικου τι εργαλεια εχει αγορασει, δεν ειναι κανονας οτι δλδ πρεπει να ειναι εξουσιοδοτημενος.
Για την τσιμουχα στροφαλου απο την πλευρα του σασμαν ετσι οταν θα κανεις καποια αλλη δουλεια αν δεν χανει παρα πολυ το κανεις τοτε το ιδιο και εγω.
Για τον θορυβο δεν ξερω αν δεν τον ακουσω τι να πω.
Αν ειναι απο πυρακια δοκιμαζεις βενζινη αν δεν φτιαξει δες το αβανς σου. Μπορει να ειναι και αλλα πραγματα αλλα θεωρω το αβανς το ποιο πιθανο και ακομα περισσοτερο τις βενζινες αν δεν βαζεις καποια καλη και απο συγκεκριμενο πρατηριο που να εχεις τσεκαρει οτι δε νοθευει. Γιατι πολλα εχω παθει και εχω δει....
Για τα λαδια τι νουμερο λαδια βαζεις? οσο ποιο λεπτο ειναι τοσο ποιο ευκολα καιγεται και ειναι χειροτερα αν εχεις και διαρροες. Λογικο.