Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-12-18, 08:12
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα! ετσι ακριβως καλα τα λεει!
βεβαια το oring στην ταπα ψυγειου ειδικα αν δεν ειναι το μαμα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να το βρουμε, αλλα οκ στο εμποριο υπαρχουν λιγο ψαξιμο θελει μονο.

Το δοχειο το πλαστικο το εχω πλυνει απειρες φορες συνεχεια μου κρατουσε στον πατο σκουρια λες και ειναι λάσπη!!!
καποτε εκανα την βλακεια να βαλω νερο μεσα για μια εβδομαδα οταν τρυπησε το 1ο ψυγειο που πηρα την corolla το 2008 νομιζω και ποσα χρονια ειχα σκουριες. Γιαυτο δεν βαζουμε ΠΟΤΕ νερο!
Και σε μαστορα εχω παει και καθαρισε με μηχανηματα ολο το κυκλωμα και ειδικα ο εναλλακτης του καλοριφερ ηταν πολυ βουλωμενος.

Επισης ΠΟΤΕ καθαριστικα στο κυκλωμα, εκανα την βλακεια και εβαλα 2 φορες απο αλλη μαρκα και αυτο εκανε ακομα χειροτερα τα πραγματα γιαυτο και βουλωσε το ψυγειο το 2ο. Αυτο το ψυγειο που εχω τωρα του αλουμινιου ειναι το 4ο που μπαινει στο αμαξι. Το 3ο δεν επαθε κατι εκανε λιγα χλμ απλα λογω θερμοκρασιων προτιμησα να βαλω ενισχυμενο.

Οταν το φτιαξω θα βαλω Toyota LLC και δεν θα ξαναμπει τιποτα αλλο τελος μετα. Αλλα και αυτα τα λενε LLC (Long Life Coolant) αλλα δεν σημαινει οτι δεν τα αλλαζουμε ποτε!
Αληθεια καθε ποτε συστηνουν κανονικα να το αλλαζουμε αυτο?
Απάντηση με παράθεση