Γιάννη, η ουσία, πέρα από τα νούμερα που εμφανίζονται, είναι ότι το αμάξι στο δρόμο πάει και πατάει σαν ένα αυτοκίνητο της τάξεως των 240-250 αλόγων. Οπότε και τα νούμερα που κρατάω είναι αυτά και όχι τα 270 και 280 που είδα στον ΜΑΙΚΟΝ αλλά και ούτε τα 223 που είδα στο Πετρόπουλο. Να φανταστείς ότι στον ΜΑΙΚΟΝ τη 2η φορά που πήγα κάναμε τέσσερα πατήματα, τα δύο έδειξαν πικ στα 245-247, το ένα έδειξε 270 και το άλλο 280... Καταλαβαίνεις και εσύ ότι κάτι μαλακία έγινε εκεί. Άσε που και οι θερμοκρασίες τότε δεν ήταν και ιδανικές για μετρήσεις dyno. Σημασία όπως λες και εσύ έχουν οι καμπύλες και εκεί τα πράγματα δε νομίζω ότι θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Για αυτό και αν είδες δεν έχεις διορθωμένη ισχύ,το πρώτο πάνω έχει διακεκομενες και έχεις την αδιορθωτη...... Μέτρηση αρπαχτής λέγεται αυτό, σιγά μην κάτσει να σκάσει.....
|
Αν τα έχω καταλάβει καλά, στη μέτρηση αυτή που λες με τις παύλες, είναι λογικό να μη δείχνει διορθωμένη ισχύ (και θερμοκρασία εισαγωγής αν είδες) αφού δεν έχει συνδεθεί στην OBD μου, μιας και λόγω χρήσης άγραφου εγκεφάλου δεν είναι λειτουργική. Και αυτή είναι η απορία μου και για τον Πετρόπουλο. Πώς κατάφερε το μηχάνημά του να διαβάσει θερμοκρασία εισαγωγής αφού δεν έχει τρόπο να τη διαβάσει από κάπου εκτός να τη δεις από το comander του Apexi... Άσε που το συγκεκριμένο dyno ήταν ο πιο ζεστός χώρος dyno που έχω πάει ποτέ, ανύπαρκτος σχεδόν ανεμιστήρας... Ο κουνιάδος μου με το Golf που μέτρησε και αυτός, είχε σχεδόν 50 βαθμούς θερμοκρασία εισαγωγής.