Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
παρα πολυ καλη δουλεια !!! μπραβο φιλε να το χαιρεσαι και να εισαι παντα ανησυχο πνευμα !!!
|
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, όσο μπορούμε να διατηρούμε το ανήσυχο πνεύμα μας...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Έχεις κάποια μέτρηση να δούμε διαγράμματα η θα περιμένουμε έως τον Δεκέμβρη
|
Ναι βρε, πώς δεν έχω; Με ξέρεις εμένα ότι έχω ένα θέμα με τις γυναικείες καμπύλες και τις καμπύλες από τα Dyno......
MAIKON Φλεβάρης 2018, χωρίς ολοκληρωμένο πρόγραμμα, διάγραμμα Hp & Nm:
MAIKON Τέλη Μάη 2018, ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με πρόβλημα όμως στο ψυγείο και τα νερά το οποίο διορθώθηκε μετά με νέο ψυγείο και νέο βεντιλατέρ και μεγάλες θερμοκρασίες για την εποχή, 30+ βαθμούς, διάγραμμα Hp & Nm:
ΜΑΗΑ Φλεβάρης, εκεί που στήθηκε αρχικά το πρόγραμμα:
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αχνές κόκκινες καμπύλες από τη φωτό της οθόνης του ΜΑΗΑ είναι καμπύλες μέτρησης μαμά Celica TS για να δούμε διαφορές...
ΜΑΗΑ Πετρόπουλος, χειριστής Φωτεινέλης (το έκλεισε το δικό του και πήγε εκεί). Τελείως άκυρο νούμερο αλλά το βάζω για τις καμπύλες.
Σχετικά με τον Πετρόπουλο, απορώ για τα εξής: Πώς διάβασε το μηχάνημά του θερμοκρασία εισαγωγής και πώς έκανε διόρθωση στην ιπποδύναμη αφού από αυτά που ξέρω, για να διαβάσει αυτά τα στοιχεία και να κάνει διόρθωση ένα ΜΑΗΑ πρέπει να συνδεθεί στην OBD του αυτοκινήτου. Και ακόμα και αν το έκανε στο δικό μου, τι στο διάολο διάβασε το ρημάδι του αφού έχω άγραφο και η OBD μου δε διαβάζει κάτι......