Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
σιγουρα για καθαρισμοσ το εβαλες αλλά πρεπει να σε πειραζουμε και λιγο !!!φετος στην δυναμομετρηση θα ερθεις οπωσδηποτε να δουμε ποσα αλλογατα σου εμειναν .. θα φερω και το glanza μου να δουμε τι ψαρια πιανει ..
|
θα φτιαξεις την φλαντζα και θα μου βαλεις και ενα συμπλεκτη για 200 αλογα και τοτε θα ερθω!!!
τωρα που εχω και νεο ιντερκουλερ στο σωστο μεγεθος με σωληνες αλουμινιου....μονο μην χανει η πολλαπλη εξαγωγη γιατι ο PPM μας γειωσε κανονικα....
Σε λιγο τα νεωτερα....και με φωτος!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Επρεπε να το πας στην αντιπροσωπεια το αυτοκινητο, να σου βαλουν γνησια φλατζα, καθως επισης να την αλλαξουν εμπειροι ανθρωποι, που εχουν ξαναδουλεψει σε παρομοιες μηχανες απειρες φορες. Καθως επισης να σου βαλουν και το γνησιο κοκκινο αντιψυκτικο της Toyota. Τωρα, με οοολες αυτες τις πατεντες, τους πειραματισμους, τα ψυκτικα του ηλιακου κτλ περιμενεις να βρεθει το προβλημα? Ουτε ο αινσταιν δε βρισκει το προβλημα, πιαστο αυγο και κουρευτο.
|
καλα μας δουλευεις εσυ?? αντιπροσωπεια??? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!! θα επαιρνα αλλη E11 ετοιμη με 4EFTE πανω και εξτρα με τοσα που θα ζητουσαν! με 3000 κατι εχω βρει....
Ασε που θυμαμαι το αλλο με το σασμαν και γελαω μεχρι το 2019!!!!!!
θα το πω αν και ασχετο αλλα για να τονισω για τους ΓΑΜΗΣΤΕΡΟΥΣ μαστορες των αντιπροσωπειων!!!
μου εκανε το σασμαν στην οπιστεν σαν να γδερνεται κατι.
Επειδη δεν μπορουσε τοτε ο φιλος μηχανικος πηγα και στην Toyota.
Αφου το παει βολτα μου λεει οτι πατιναρει και λιγο, το ηξερα του λεω.
Για τον θορυβο του λεω πες μου, μου λεει πωπω ρε φιλε εχει σπασει το διαφορικο!!!!!
εφυγαν τα κομματια και εχουν παει στο πλαι και χτυπανε τα γραναζια!!!!
και μιλαμε για μαστορα καποιας ηλικιας οχι πιτσιρικά.
Μου βγαζουν ενα κοστος κοντα στα 1500+ 1800 νομιζω, μιλαμε για επισκευη διαφορικου με εργασια και σετ συμπλεκτη με εργασια ΧΩΡΙΣ δλδ ανταλλακτικα αλλα που θα ηθελε!!!
Τελικα πετυχα τον φιλο μηχανικο και το βρηκε....μου ζητησε 50 ευρω και απο την χαρα μου τον εδωσα 70....
Ειχε φυγει μια ασφαλεια απο το γραναζι και ενα δοντακι χρονισμου εγδερνε το καπακι, και μαλιστα ανοιγεις το καπακι απο το πλαι ΔΕΝ θελει κατεβασμα!
κατι που του ειπα του ΜΑΣΤΟΡΑ απο την αρχη και λεει αλλου ειναι το προβλημα.
ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΕΓΩ τετοιους μαστορες? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.....
καλυτερα να τα κανω μονος μου!!!
οριστε και φωτος αν θελει κανεις να δει τι ηταν
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=23800&page=2
τσακαλια τα μαστορια στην Τουοτα!!!
και του ειπα ρε μαστορα τι ειναι αυτα που λες και ειχε σπασει το διαφορικο και ετρεχα στον Διονυσο και τουρμπιζα στις στροφες?
ΕΛΕΟΣ!
Επισης φιλος που εφτιαξε σασμαν στην Τογιοτα σε 2 χρονια το ιδιο προβλημα και του εκαναν τον κινεζο, τελικα πηρε αλλο μεταχ, κατι που ειχα προτεινει απο την αρχη εγω!!! ακομα κλαιει τα 850+ ευρω....