Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
|
καλησπέρα, εμενα ΛΕΣ??????
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
για τον νικηφορο λεω που περσι καλοκαιρι ειχε μια μικρη διαροη και εβαλε μερικες φορες σκετο νερο !!!
φυσικα εβαλε μυαλο γρηγορα !!
|
Οχι οχι κανεις λάθος !!! ΔΕΝ εβαλα νερο να μεινει τωρα, ΠΟΤΕ απο την αλλαγη του ψυγειου τον Σεπτεμβρη του 2017! ειχα βαλει οταν τρυπησε το πρωτο μου ψυγειο αυτο που ειχε δλδ η corolla οταν την αγορασα πανω μεχρι να δω τι να κανω δεν εμεινε πολυ καιρο ετσι ομως, αλλα προφανως μερικες μερες αρκουν!
αλλα οπως ειπε και ο φιλος απο πανω τα λαθος αντιψυκτικα την εκαναν την ζημια.
Γιατι ηταν 16/7/2011 που αλλαξα το ψυγειο το 1ο, τοτε εκεινη την περιοδο μονο μπηκε νερο, το 2015 που αλλαξα αντλια νερου ηταν μια χαρα!
Νερο ξαναμπηκε μονο σε δοκιμες καθαρισμου και βγηκε την ιδια στιγμη! για αυτα που εχουμε πει οτι συνδεουμε τα κυκλωματα το καθενα χωριστα με λαστιχα ενωμενα καλα και ανοιγουμε βρυση ωστε να δωσει με πιεση. Οπως εχω κανει στο παλιο ψυγειο, μοτερ και καλοριφερ.
και αυριο εχω να δοκιμασω σωμα πεταλουδας και τουρμπινα ξεχωριστα το καθενα.
Ομως το νερο σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι για καθαρισμο και δεν μενει μεσα ουτε μιση ωρα.
Εχω αλλαξει παρα πολλες φορες παραφλου για να καθαρισει το κυκλωμα απο σκουριες, λαθος παραφλου κτλ.
Και εχω περασει και 3 φορες καθαριστικα που οπως ειπαμε αυτα ομως μπορει να βουλωσουν τα αλλα γιατι φευγουν οτι χοντραδια υπαρχουν.
Τελικα δεν δουλευω αυριο οποτε θα ασχοληθω, ελπιζω να βρω κατι να τελειωνει το θεμα. Θα ενημερωσω...
Μερικες φωτος τωρα, οι αποστατες καπο που λεγαμε για γρηγοροτερη απαγωγη θερμοτητας που οντως κανουν πολυ καλη δουλεια, δεν το περιμενα!!!
και το νεο ιντερκουλερ σε σχεση με το παλιο βλεπουμε ποσο περισσοτερο εχει καλυψει το συμπυκνωτη A/C ) που μεσω αυτου περναει ο αερας στο ψυγειο νερου.
Οπως ειπα σε αλλο ποστ μετα την αλλαγη ψυγειου και αντλιας νομιζα οτι εφτιαξε το προβλημα και ετσι αλλαξα το ιντερκουλερ, και μετα εγινε χειροτερο απο πριν!