Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-18, 06:46
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάπου ανέφερες ότι έβαλες αντιψυκτικό για ηλιακούς.
Αυτό περιέχει προπυλενικη γλυκόλη και είναι εντελώς ακατάλληλη για αυτοκίνητα.
Όταν δουλεύει σε υψηλές θερμοκρασίες καίγεται και φράζει τα πάντα.
Πιστεύω από εκεί ξεκίνησαν όλα.
Καλημέρα, ναι εβαλα ένα μπλε της GENTO επειδή εχω στην δουλεια το παιρνω free και επειδή εκανα πολλες δοκιμες τοτε εβαζα από αυτό επειδή ολο τα πετουσα. Μετα το εμαθα ότι εχει άλλο χημικο υλικο που δεν πρεπει να ανακατευτεί με αλλα! δυστυχως η εταιρεια αυτή λεει ότι κανει για ΜΕΚ (μηχανες εσωτερικης καυσης). Αυτό λεει ότι εχει αιθυλενογλυκολη είναι το ιδιο με αυτό που λες?
βασικα όλα ξεκινανε στο ότι καποτε εβαζα νερο (όταν τρυπησε το 1ο μου ψυγειο) μεχρι να το αλλαξω γιατι ειχε ραγισει στο πλαστικο κοντα στην ταπα, ετσι εκανε το κύκλωμα σκουριες και πρεπει να αρχισανε τα βουλώματα, μετα με λαθος παραφλου και ανακατεμένα χρωματα εγινε το κακο σιγα σιγα. Ένα πρεπει να βαζουμε και να μην ανακατεύουμε και τα χρωματα, και όπως εμαθα κοκκινο αυτό εχει το σωστο χημικο για αυτά τα μοτερ.

Είναι να κανω μερικες δοκιμες που δεν εχω κανει και θα ενημερωσω, ελπιζω να μην δουλευω αυριο για να τα προλάβω όλα.

Μεσα σε όλα ανακαλυψα ότι τα λάστιχα στα μπεκ τα εχουν παιξει (λογικο με τέτοιες θερμοκρασίες) τα εχω όλα γνησια και πρεπει να τα αλλαξω. Μαλλον αυτά μπορουν να εξηγουν τις διαφορες στο μιγμα (στο wideband) γιατι φευγει και εξω βενζινη όπως ειδα στο 2ο κυλινδρο, αλλα και παιρνουν αερα οποτε και ανεβαζει ρελαντί που και αυτό το εχω, αλλα και φτωχαινει το μιγμα φυσικα. Και μπορει να εχει σχεση και με την αυξηση θερμοκρασίας και αυτό.

Και θα γινει και αντικατασταση σε σωληνάκια παραφλου σωματος πεταλούδας και τουρμπίνας και ελεγχος σε κύκλωμα με νερο να δω κατά ποσο περναει ευκολα και ξεβούλωμα και στα μεταλλικα.
Η πεταλουδα μπορει και να βγει αν χρειαστεί για την τουρμπινα θα δουμε γιατι θελει κατεβασμα αν εχουν θεμα τα μεταλλικα ρουξουνια που εχει για το παραφλου γιατι είναι στο πισω μερος της!

και θα αλλαξω και ένα κολαρο του καλοριφέρ που δεν εχει αλλαχτεί ποτε που συνδεει την βαλβιδα του με την βαση του θερμοστατη.
Απάντηση με παράθεση