Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-18, 21:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Και για μενα το ιδιο ισχυει, που ειχα παρει απο Ebay ηρθε απο Γερμανια (δεν πληρωνεις τελωνειο απο χωρες Ε.Ε) και ηρθε σε 2 εβδομαδες γιατι περασε μια βολτα και απο Ολλανδια!
ομως ο πωλητης μας προεκυψε κινεζος στην κυριολεξια, οχι επειδη εκανε τον κινεζο μετα φυσικα αφου ειχα ολο προβληματα!!! αλλα ηταν στην κυριολεξια κινεζος! πως εστειλε απο Γερμανια δεν ξερω!
το θεμα ειναι οτι καλο ειναι να μην παιρνουμε τετοιες συσκευες απο ali, ebay κτλ γιατι αμα γινει κατι παει...
καλυτερα να ειναι μαγαζι αλλα θα ειναι απο Κινα και θελει προσοχη η επιλογη για να γλιτωσουμε την πληρωμη τελωνειου τωρα.
Μου εχει τυχει 2 φορες να πληρωσω τελωνειο και ηταν με EMS και τα 2 αλλα μικρο κοστος μιλαμε για 15 και 25 ευρω. Αλλα και η αξια αυτων ηταν μικρη.
Επισης ξαναλεω ΜΑΚΡΙΑ απο DHL απο Κινα, ειχε πληρωμες απο πολλα χρονια πριν και σημερα ειναι ακομα χειροτερα!
εχει κινεζομαγαζα που εχουν ασφαλεια τελωνειου οπως το λενε, δεν ξερω τι ακριβως κανουν, και δεν πληρωνεις, ενα τετοιο ειναι το banggood.
Παντως απο ebay ειχα παρει τωρα τελευταια κατι πηνιακια βεβαια μιλαμε για κοστος 4 ευρω και με απλο ταχυδρομειο απο Κινα και δεν ειχε τελωνειο.
Γιατι ειχα διαβασει στην αρχη οτι και θηκες κινητου των 2 ευρω πληρωναν τελωνειο! εχω αρχισει να πιστευω οτι καποιοι τα λενε για να μην αγοραζουμε απεξω...
Ενταξει για μεγαλα πραγματα ειδικα με DHL, αλλα τωρα κατι φτηνο και μικρο με απλο ειδικα ταχυδρομειο δεν παιζει!

Εγω παντως εχω αρχισει να αποφευγω σοβαρες αγορες απεξω, και την συσκευη μου την πηρα απο εδω (Φανης rulez), και ενα κινητο που πηρα απο εδω παλι. Τωρα πλεον οι διαφορες με απεξω ειναι πολυ μικρες, αν πληρωσεις και τελωνειο μπαινεις και μεσα, οποτε για μενα δεν λεει. Μονο για πραγματα που δεν βρισκω εδω, ή μικροπραγματα που βγαινουν οντως φτηνοτερα και υπαρχουν και απο χωρες οπως η Αγγλια πχ.
Απάντηση με παράθεση