Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημέρα, μπορεις απλα να πας σε δοκιμασμένες λυσεις στο δικο σου στα γνωστα 1600αρια δλδ που σιγουρα δηλώνονται το εχει κανει κοσμος.
πχ 4AGZE, 4AGE κτλ.
Δες τι είχαμε γραψει και στο θεμα του Keichi γιαυτα.
Είναι δυσκολο να βρεις καλο μοτερ καλυτερα πας σε μηχανικο που κανει μετατροπες να το αναλαβει.
Αν πας σε μαντρα να παρεις μονος σου σιγουρα θα εχεις θεματα, πως να ξερεις αν είναι καλο? από την εξωτερικη του εμφανιση?
εγω γιαυτο το εκανα μεσω μηχανικου και δοξα το Θεο από το 2003 που το εχω σε δευτερο αμαξι τωρα δεν εχει παθει κατι σοβαρο, τωρα εκαψε φλαντζα κεφαλης και από δικια μου βλακεια.
Υπερκυβισμος απλα μακρια....
Αφου λες για τον φιλο σου ρωτα αν δηλώνεται καταρχήν και μετα αν μπαινει, αλλιως μην το συζητάς τσαμπα.
Ρωτα στο υπουργειο πες είμαι 1400cc και θελω να βαλω ένα μοτερ 1300cc μπορει να δηλωθεί? είναι αλλου τυπου.
Εγω ξερω και εχω διαβασει ότι απαγορευεται να πας σε λιγοτερα κυβικα από οσα εισαι, μονο πανω μπορεις να πας.
Αν δεν γινεται ειπαμε τις λυσεις για τα 1600 τα γνωστα (κομπρεσορα, τετραπεταλουδο) και γιαυτα δεν ξερω τι μετατροπες θες.
|
Καλησπερα,ναι θα ρωτησω πρωτα.Παντως και η περιπτωση της επισκευης του δικού μου, δεν την βλέπω καλή. Δυο μηχανικους που ρώτησα όχι γνωστους, απλά είναι για Τoyota, μου είπαν και οι δύο να το ξεχάσω. Σίγουρα έχει κάνει οβαλ κύλινδρος με 230.000 που έχει και τόσο λαδι που καει και θα θέλει ρεκτιφιε,με ο,τι σημαίνει αυτό. Πολλα λεφτα.Τετραπεταλουδο που λες θα καιει τ'αντερα του φανταζομαι ο κομπρεσορας δεν ξερω
Τωρα μολις Νικηφορε διαβασα και ολο το θεμα του Keichi.χα χα πωπω χαμος νε το παλικαρι το μηχανικο και την αντιπαραθεση προς το τελος.Κοιτα το θεμα της επισκευης ειναι επιπονο πιστευω θα φτασει ψηλα.Εμενα να σκεφτεις καιει 1 λιτρο στια 1700 klm το εχω μετρησει,αυτο που με παραξενευει ειναι το εξής: εγώ δεν το πιέζω το αμάξι, αλλαγές συνήθως μέχρι 3000 στροφες και καποιες λιγες μεχρι 5. Από ότι ξέρω το λαδοκαψιμο από ελατήρια είναι στην πίεση. Ενώ από τσιμουχακια σε χαμηλές στροφές. Μήπως να άλλαζα μια σειρά τσιμουχακια με τον απλο τρόπο χωρίς ανοιγματα μηπως βελτιωνοταν και να το αφηνα αν μειωνε την καταναλωση λαδιου.Τωρα βεβαια και μια ανανεωση (απο γκαζια εννοω,το αποζηταω με καποιο τροπο,καθ"οτι σου ειχα πει και παλιοτερα που λεγαμε για αναρτηση οταν σε ακουσα-και σε ευγνομωνω γι'αυτο-για τα βοηθητικα πισω ελατηρια,τα εβαλα και σωθηκα,προερχομαι απο saxo vts 160hp με 52 αρηδες και παρολο που περασα τα 50 χρονακια και με 2 πιτσρικια,μου λειπουν πολυ εκεινες οι στιγμες με τον ηχο της σκουπας,κοφτη 7800 και μεχρι την 3η να γραφει.Αυτο ομως που δεν εχω ζησει ρε φιλε ειναι το ατιμο το σαλιγκαρι,που εσυ το εχεις και το χαιρεσαι και ευχομαι να το εχεις παντα με ασφαλεια και να εισαι καλα.Καημο το ειχα απο μικρος αυτη την αισθηση του ξεκοληματος,καλη η ατμοσφαιρα ΑΛΛΑ..... Τελος παντων σου ανοιξα την καρδια μου,σορυ αν σε ζαλισα,ειναι ομως και εποχες δυσκολες,οι δουλειες δεν πανε καλα και τα παιδια μεγαλωνουν και μαζι τα εξοδα και το αμαξι που ειναι η προσωπικη μας αγαπη,μενει πιο πισω.Γι'αυτο τρωγομαι για το glanza να το ακουσω να σφυραει.