Η Exedy/Daikin δεν ξερω ποια ειναι θυγατρικη ποιας, ειναι καλη μαρκα και αξιοπιστη γενικα.
Και εγω την πατησα με φιλο μηχανικο γιατι διαλεξαμε λαθος δισκοπλατο δλδ ενω μπαινει και εχει ιδιο μεγεθος με το δικο μου μοτερ δεν αντεχει την δυναμη.
Μαλλον ειχε προβλημα το wastegate actuator και αργουσε να ανοιγει και δεν ειχα θεμα, εκανα 7000χλμ και μετα πηρε νερα το αμαξι αλλαξα το actuator γιατι χαλασε και δεν ανεβαζε πιεση και το αλλο που εβαλα ανεβαζει σαν τρελο γρηγορα και πατιναρει ο συμπλεκτης!!! μιλαμε το καλοκαιρι και 2000-3000rpm πανω!!! να ανοιγεις τωρα πχ 3η και να εχεις 2000 και να βλεπεις 5000rpm!!! ξαφνικα! οποτε τι να κανω κατεβασα λιγακι την πιεση να μην πατιναρει και διαλυσει! δλδ το κανει μονο αν εχει ζεστη στο περιβαλλον ή ζεσταθει αυτος, πχ αμα εισαι ωρα στην κινηση σταματα ξεκινα και μετα το πατας τερμα.
Στην αρχη νομιζα οτι εχει θεμα το σασμαν, αλλα μερικες φορες που μου μυρισε δεν ειχα αμφιβολια οτι ειναι ο δισκος.
αυτος που βαλαμε ειναι μεχρι celica 1800 143hp αλλα και λιγοτερα αλογα ειναι και ατμοσφαιρικα.
|