Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-18, 11:25
G6 john Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: corolla g6 1400 vvti
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 181
G6 john είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η μαρκα αν θυμαμαι καλα ειναι exedy αν το λεω καλα,απο spair(καταστημα λ.Αθηνων)αν ξερεις το ειχα παρει για καλο λεγανε οτι ειναι.Θα το δοκιμασω παλι ρε Νικηφορε με πατημενο συμπλεκτη να το δω.Αυτο μου το ειχε παρουσιασει ενα χρονο πριν πειπου στη Μαραθωνος με την οικογενεια μεσα το πρωτοακουσα σε πατημα 4ης και 5ης και σαστισα,ωπα λεω τι ειναι αυτο?λες ρε φιλε να ειναι το κωλοδισκοπλατο?Με το μηχανικο που λες και ειναι και φιλαρακι κι αυτος, απο παιδια ειμαστε γνωστοι και δεν κοιταει να με φαει,μου λεει οτι δεν πρεπει να ειναι δισκοπλατο,εκεινος επιμενει για ρουλεμαν σασμαν αλλα δεν μιλαει κι εκεινος με απολυτη σιγουρια,ειναι περιεργα θεματα και δεν παιρνει κι ο αλλος απολυτη ευθυνη να σε βαλει σε περιπετειες.Παντως η πιο ανωδυνη κινηση πριν το σασμαν ειναι το δισκοπλατο ρουλεμαν,αλλα επειδη ειναι σχετικα καινουριο,γι αυτο το σκεφτομαι,μηπως ηταν ελατωματικο?τι να πω?εμενα ο Γιαννης ο φιλος που σου λεω μου παιρνει 70 ευρω εργασια για δισκοπλατο,να την εκανα μηπως οταν μαζεψω τα φραγκα?φγια να αποκλεισω το δισκοπλατο?

Αλλο προβλημα που με ρωτας δεν εχω παρατηρησει μονο θορυβο
Απάντηση με παράθεση