Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-18, 10:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Οταν εχεις πατημενο τον συμπλεκτη και εισαι σταματημενος και το κανει παλι πως ειναι δυνατον να φταιει το σασμαν???? αφου δεν μεταδιδεται η κινηση!!!
οκ οταν τσουλαει το καταλαβαινω γιατι γυρνανε οι τροχοι και μεσω των ημιαξονιων η κινηση μεταδιδεται στο σασμαν.

Ο μηχανικος γνωριζει οτι με πατημενο συμπλεκτη και σταματημενο το αμαξι το κανει παλι? εχει σημασια αυτο που ρωταω για αυτο που σου εχει πει.

ειναι λογικο με ανεβασμενες στροφες και με ταχυτητα να το κανει περισσοτερο γιατι ειναι διαφορετικα τα φορτια, ειδικα σε ανηφορες.
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι προβλημα σε εξαρτημα του συμπλεκτη.

Τι μαρκα εχει μπει? ειναι μηπως imitation μαρκα?

παρομοια προβλημα εχω ακουσει και ηταν απο προβλημα στο ρουλεμαν συμπλεκτη ενω σε αλλες περιπτωσεις απο το πλατο.

Το φιλαρακι που ελεγα χτες με corolla E11 sedan που ειχε προβλημα σε ρουλεμαν απο τους αξονες και του τα αλλαξαν ολα, εκανε κατι σαν γουργουρισμα σαν γουυυυυυυυυυ συνεχομενο σε μερικες στροφες περισσοτερο, αλλα το εκανε μονο με ταχυτητα μεσα με γκαζια, αν εβαζε νεκρα το εκανε λιγοτερο.
Σε ρελαντι ομως ελαχιστα με νεκρα και αν κρατουσε πατημενο συμπλεκτη δεν εκανε κιχ! γιατι απλα δεν μεταδιδε κινηση στο σασμαν.
Εκανε το λαθος να παει Toyota 850 ευρω εσκασε και μετα απο 1 χρονο νομιζω παλι ειχε θορυβους και το αφησε ετσι και οτι γινει....
το ειχα κανει και εγω βολτες γιατι ηθελε την γνωμη μου και του ειχα πει απο την αρχη τι ηταν και ειχα πεσει μεσα. Αλλα του ειπα να βρουμε αλλο σασμαν οχι να επισκευασει το ιδιο!!!

Εχεις δει καποιο αλλο προβλημα? πχ πατιναρισμα, ρεταρισμα, σκροτσαρισματα κτλ ?

οσο για τις βαλβολινες εχω απαντησει, οι ποιο χοντρες το ζοριζουν λιγοτερο και μπορει να μην το κανει, ομως με τις ποιο χοντρες δεν πρεπει λογικα να μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες.
Εχω δοκιμασει χοντρες νομιζω 90- κατι και δεν μποορουσα να βαλω με κρυο ουτε την πρωτη!!! ηθελε τοσο ζορισμα που νομιζα οτι θα σπασω τον μοχλο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-01-18 στις 11:21.
Απάντηση με παράθεση