Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-11-17, 22:08
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
το ιδιο πραγμα κανουν ολα τα καθαριστικα υγρα οπως ειπα για το super dynamic πχ, πεταμενα λεφτα ειναι σε αυτη την εταιρια, αποτελεσματα συνεχη εχει σαν αυτα που λενε μονο εφοσον ειναι συνεχεια πανω στο αμαξι το υδρογονο στον αερα εισαγωγης κατι που ειχα κανει για πολυυυ καιρο και τα εχω δει ολα αυτα, εκτος απο οικονομια, ισως αμελητεο ποσοστο.
Τα αλλα τα ειχα δει ομως. Αν το βγαλεις πανε τα πλεονεκτηματα αυτα. Οποτε προσωπικα εγω δεν τους πιστευω.
Αν θελει κανεις να κανει κατι καθαριστικα υγρα εχει πολλα και το ιδιο αποτελεσμα με το υδρογονο ειδα με ασετονη φαρμακευτικη πολυ καθαρη πανω απο 97%-98% στην βενζινη (εβαζα 120ml στα 40lt βενζινης).

Μουφα και αυτοι σαν τους αλλους που ταζανε λαγους και πετραχηλια με την δηθεν "υδρογονοκινηση" που εχουμε αναλυσει πολυ σε αλλο σχετικο θεμα.

Το υδρογονο δεν μπορει να προστεθει σε καυσιμο ειναι αεριο γιαυτο το βαζουμε στην εισαγωγη αερα.
Στο καυσιμο πανε τα διαφορα καθαριστικα και η ασετονη που ειπα.
Οτι εχει απολετεσματα εχει τα εχω δει, τα εχω νιωσει, και ηταν φοβερα, αλλα ουτε οικονομια ειδα, ουτε και μενουν αυτα οταν το συστημα δεν ειναι συνεχεια πανω στο αμαξι! αυτος ειναι ο λογος που δεν τους πιστευω και θεωρω μουφα την ιστορια της εταιρειας αυτης. Ισως εκεινη την στιγμη καποιος να δει βελτιωση απο το προσωρινο καθαρισμα αλλα δεν θα μεινει για μετα.
Απάντηση με παράθεση