Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-17, 13:12
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
@praetorian αν δεν δινω ρευμα δεν στελνει πιεση καθως δεν λειτουργει η αντλια καν αν γυρισω μιζα. Νεκρη εντελως. Εχω οργανακι που δειχνει πιεση πανω στον ρυθμιστη που εχω μπροστα. Οταν δινει ρευμα και παρει μπρος το αμαξι δινει 3.5 με 4 bar οπως το εχουμε ρυθμισει δηλαδη. Αισθητηρας στροφαλου καθως ειναι πολυ ευκολος να αλλαχθει δοκιμασαμε και τους 2 που ειχα πανω σε ενα δευτερο corolla, επαιρνε κανονικα. Αλλα αν ηταν χαλασμενος ο δικος μου, θα το εβλεπε ο εγκεφαλος και δε θα επαιρνε μπρος. Η ουσια ειναι οτι βαλαμε να δουμε τι διαβαζει ο εγκεφαλος και δεν δειχνει τιποτα, ουτε τσεκ αναβει. Αυτο ειναι που με προβληματιζει.

@costas.x οπως ειπα και παραπανω στο ποστ που γραφω τωρα, εχω ρυθμιστη πιεσης μπροστα και δειχνει σωστα πιεση και σε γκαζι και ρελαντι κλπ. Ασφαλειες και ρελεδες ειναι ολοι σαν καινουριοι και δεν δειχνουν τιποτα. Ο ρελες που λες στην δικια μου την 11αρα που ειναι facelift ειναι στην ασφαλειοθηκη απο τη μερια του οδηγου τερμα μπροστα διπλα στο πεταλι του συμπλεκτη η δευτερη απο πανω. Μου εχουν πει οτι ειναι αριστερα στην κονσολα αλλα δεν εχω εκει και ουτε εχει καταργηθει. Σε παλιοτερα corolla ειχε ονομασια c/opn, (circuit opening relay). Στην facelift γραφει απλα relay toyota και ειναι ιδιος με της κορνας απο μπροστα πχ. Ηλεκτρολογικο σχεδιο εχω μονο απο το haynes το οποιο κατ'εμε ειναι αρκετα ελλειπες και δε βρισκω τιποτα αλλο απο πουθενα.

Και το κακο ειναι οτι σε οποιο ηλεκτρολογο εχω μιλησει κανεις δεν δουλευει σαββατο, ενας αλλος ειναι 9 με 4 καθε μερα και εγω δουλευω 9 με 5 καθε μερα και γενικα κανεις δεν ειναι προθυμος να εξυπηρετησει καπως. Του αλλου του ειπα να του το παω το βραδυ να το αφησω εκει και να βρεθουμε να παρει τα κλειδια και τσιναγε.
Απάντηση με παράθεση