1ον
Παιδια δεν θα με ενδιεφερε να τοποθετησω μηχανη οικογενειας 3S οπως ειπε και ο Νικι που με ξερει για τους εξης δικους μου λογους.
i) Οι 3S δεν τοποθετηθηκαν/ κατασκευαστηκαν/ σχεδιαστηκαν για σασι Corolla
ii) Για να το βαλω θελω μηχανικα μηχανη-σαζμαν-εγκεφαλο-καλωδιωσεις-ημιαξονια-ακρα κλπ δηλαδη ενα σκασμο λεφτα.
iii) Μετα θα θελω ανθεκτικοτερες αναρτησεις, μεγαλυτερα φρενα, ενισχυση αμαξωματος δηλαδη 2 σκασμους λεφτα.
iv) Ειναι παλιοτερης γενιας μηχανη απ το αυτοκινητο μου.
v) Θα καιει ενα σκασμο βενζινη.
vi) Δε με ενδιαφερει να στησω κοντραμαξο αλλα ενα απλο αμαξι για τις καθημερινες μετακινησεις και ταξιδια.
2ον
Με ενδιαφερουν αποκλειστικα οι μηχανες της οικογενειας ΖΖ(εκτος 2ΖΖ-GE)
3ον
Το λαδοκαψιμο των ZZ οφειλεται αποκλειστικα σε θεμα μπλοκ-εμβολων και δεν εχει καμια σχεση με τσιμουχακια βαλβιδων.
Το εχουμε συζητησει εκτενως αυτο το θεμα εδω μεσα και με λεπτομερεις (λιγες κ μικρες τρυπες εμβολων, εκτεταμενες εγγυησεις, πρασινες βεργουλες κ.ο.κ)
Α ξεχασα..
Αμα εβαζα 3S θα ηθελα και ζαντολαστιχα...Γιατι μη μου πεις οτι θα υπηρχε κανενας τρελος να βαλει μηχανη 250αλογα με 185 λαστιχο και 5,5 ζαντα μαμισια που εχω εγω...
1000-1500ευρω μονο ζαντολαστιχο.
Παιδια καταλαβαινετε οτι με ολα αυτα τα λεφτα παιρνεις τη καινουργια Corolla του κουτιου απ την αντιπροσωπεια με το κλειδι στο χερι και εχεις αμαξι καινουργιο συγχρονο απροβληματιστο για τα υπολοιπα 15 χρονια...
Οχι ρε παιδες ελεος τι 3S...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-06-17 στις 06:25.
Αιτία: Συγχώνευση ποστς
|