καλημερα, σιγα δεν με κουρασες, εξαλου οποιος θελει απανταει σε οτι ρωταει καποιος.
Οπως σου ειπα θα πηγαινα σε εξατμισα οπως και εχω παει και στο starlet gt οπως εγραψα πριν φιλος ηθελε να εχει την εργοστασιακη και εψαξε και την βρηκε. Ενω δεν εκανε ουτε κιχ απο θορυβο δεν πηγαινε ομως οπως πηγαινε με την 55αρα και χωρις μεσαιο. Και με μαμα καταλυτη μπροστα για downpipe και τα 2 αμαξια.
Το να μην κανει θορυβο και να εχεις επιδοσεις δεν πανε μαζι.
Παντα κοβει! αναλογα το μοτερ αλλου λιγοτερο αλλου περισσοτερο.
Απλα σε ενα απλο μαμα μοτερ (εννοω ατμοσφαιρικο λιγων αλογων οχι απο κανα EVO!) δεν εχεις ουσιαστικες και σημαντικες διαφορες και σιγουρα εκει μετραει η ανεση δλδ το να μην ενοχλει η εξατμιση.
Και εμενα με ενοχλει αμα πηγαινω ταξιδια και εχω πχ συνεχεια 140χλμ να ακουω Βουυυυυυυυυυυυυυυ μετα βουηζουν τα αυτια μου.
Αλλα σε επιταχυνσεις με τουρμπισμα μαζι μου αρεσει ο ηχος και τον λατρευω τωρα τοσα χρονια απο το 2003 και στα 2 αμαξια με το ιδιο μοτερ κτλ μαζι με το τουρμπισμα, ηχο σκαστρας, ηχο φιλτροχοανης και εξατμισης.
Θα το πω και αυτο, το 2008 ειχα παει Χιο οτι ειχα βαλει το μοτερ 4ΕFTE στην Ε11 και ξαδερφος μου με το seat leon 20VT 2000cc turbo, δεν ακουγες ΤΙΠΟΤΑ!!!! ειχε ξενερωσει αφανταστα οπως μου ελεγε!!! σε σχεση με το πως ακουγε το δικο μου!
Για να βρεις τα μαμα θα ειναι μεταχ και δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι δεδομενου οτι δεν ειναι καινουρια και ειναι πολλων χρονων.
γιαυτο λεω καλυτερα να πας σε εξατμισα.
Αν εχει κατι για δειγμα μπορει ενας καλος να στα φτασει κοντα.
Οι ανοξειδωτες εξατμισεις πανε πολλα ευρω παραπανω.
Mιας και λεμε για τελικο εμενα 2 φορες ειχε ατυχια, στο starlet πολυ παλιοτερα το 2004 μαλλον πηγαν να το κλεψουν!!!! και κουναγαν την σωληνα και στραβωσε πολυ και κρεμοταν, εκλεψαν ομως την αεροτομη που ειχα τοτε τυπου DTM ρυθμιζομενη αλουμινιου χειροποιητη (οχι απο εμενα).
Και τωρα στην Ε11 κοπηκε βαση πανω απο το καζανακι και κρεμαστηκε και σερνοταν στον δρομο!!! ειχα τσερκι και το εδεσα μεχρι να παω εξατμισα να το κολλησει. Αλλα ολα καλα! απο το 2003 ακομα την βγαζει!!!
δες το δικο μου, αν θες να δεις και την υπολοιπη εξατμιση μπες στο αλμπουμ εχω και τις αλλες φωτος