εχω βαλει και εκει που λες 1-2 φορες αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.
δεν ειναι στον δρομο μου και δεν βαζω απο εκει. Εχω βαλει σε 2 αλλα πανω στην Γαλατσιου ομως.
Σε μαμα μοτερ μπορει να μην καταλαβει καποιος την διαφορα, εγω βλεπω διαφορα απο την απλη στην vpower. Η racing ειναι λογικο να εχει μεγαλυτερη διαφορα αλλα ειναι πολυ ακριβη τιμη, οπως την εχω δει δεν ειναι για μενα τοσο μεγαλη η διαφορα που να δικαιολογει την παραλογη τιμη της σε σχεση με την vpower.
Προσωπικα εβαζα για χρονια ασετονη καθαρη (απο φαρμακειο καθαροτητα 97-99% χωρις λαδι μεσα) στην βενζινη 120ml στα 40λιτρα (5-6 ευρω το λιτρο η τιμη του), υποτιθεται οτι θα εκανε οικονομια, αν ειχε αμελητα διαφορα, αλλα εβαζα για την διαφορα στις επιδοσεις που ηταν στο μοτερ μου ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! τι να πω....εκκινηση? επιταχυνση? ρεπριζ, καυσαερια απιστευτα καθαρα και μετρημενα και σε ΚΤΕΟ, πηγαινα στην εξατμιση μετα απο 10χλμ και δεν μυριζα απολυτως τπτ!!! ατμος απλα! σαν μια κατσαρολα που βραζεις χορτα! ΑΟΣΜΑ!!!! σε επιδοσεις δε απλη βενζινη shell με αυτο ηταν καλυτερο αρκετα απο vpower racing γιατι ανεβαζε τα οκτανια.
Οταν ειχα βαλει μαζι vpower racing απλα τρομαξα νομιζα οτι θα εσπαγε τιποτα, μια φορα εβαζα μαζι και super dynamic, εκει πανηγυρια!!!
Μαλιστα ο συμπλεκτης μου αρχισε να πατιναρει γιατι ειχε πολλα χλμ και το σταματησα για να μην μεινω.
Μετα που τον αλλαξα δεν ξαναβαλα γιατι φοβαμαι απο την δυναμη μην σκισω το νεο, ειναι εντελως οριακος για τα αλογα μου.
Δεν συστηνω κανεναν να βαλει το τονιζω αυτο!
απλα λεω εγω τι ειδα στο ΔΙΚΟ μου μοτερ που ειναι 4EFTE.
Οποιος θελει και δεν φοβαται βαζει, αλλιως δεν βαζει. Αν καποιος βαλει και παθει τπτ δεν φερω ουδεμια ευθυνη...
Να πω οτι δεν ηταν δικη μου ιδεα, το κανει πολυ κοσμος, αμα ψαξετε θα δειτε εχει αναφερθει και στους 4 τροχους.
Και στην βενζινη συνθετα βαζουν μεσα και ανεβαζουν οκτανια πχ τουολινη και πληρωνουμε εμεις.....
|