Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από costas.x
Καλησπέρα.
Ο ήχος που ακούγεται οταν στον κινητήρα εχουμε κρουστική καύση ειναι χαρακτηριστικός και δύσκολα τον μπερδεύεις με άλλους ήχους.
Υπο νορμάλ συνθήκες οταν η στάθμη λαδιού ειναι στον δείκτη ανάμεσα στο min και max είμαστε εντάξει.
Οταν κατακαλόκαιρο έχουμε σκοπό να τραβήξουμε σκάφος η τροχόσπιτο φροντίζουμε να έχουμε φρέσκο λάδι και μέχρι το max στον δείκτη για να εκμεταλλευτεί ο κινητήρας οσο γίνεται περισσότερο λιπαντικό γιατί η θερμοκρασία (του λιπαντικού) ξεφεύγει αρκετά.
Οσο για το τι λιπαντικό θα βάλουμε στον κινητήρα ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή ως προς τις προδιαγραφές και το ιξώδες.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εταιρία παραγωγής λιπαντικών και απο το σύνολο των λιπαντικών -του ιξωδες που εχουμε επιλέξει - που έχει, μπαίνοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά, να προτιμήσουμε αυτό με το μεγαλύτερο κινηματικό ιξώδες στους 100 βαθμούς κελσίου, τον μεγαλύτερο αριθμό HTHS, και τον μεγαλύτερο δείκτη ιξώδους.
Πιστεύω για τα δικά μας αυτ/τα πως για απο Λάρισσα και κάτω ενα 10w-40 ειναι εντάξει ενω για πιο βόρεια το 5w-40.
|
Ο φίλος που άρχισε το θέμα έγραψε ότι συμβαίνει το καλοκαίρι. Να οφείλεται στο ότι γίνεται πιο εύκολα αυτανάφλεξη λόγω ψηλότερων θερμοκρασιών?
Μήπως γίνεται αντιληπτό καλοκαίρι γιατί πάμε εκδρομες με φορτωμένο αυτοκίνητο? Πρίν χρόνια ειχα αντιληφθεί κι εγω στο TS κάτι ψιλο-πυράκια όταν γυρνούσα φορτωμένος κι ανέβαινα για Μετέωρα, με θερμοκρασία 35-40! Ένας Θεός ξέρει και τι βενζίνη μας έχουν βάλει όπου βρεθήκαμε (εγώ τότε στην Ηγουμενίτσα).
Για το λάδι, το 5w40 είναι μια χαρά και για θερμοκρασίες >40C και το θεωρώ σαν την ιδανική επιλογή για το κλίμα μας. Δεν ξέρω τι έγραφαν τα manual σας, αλλά νομίζω η Toyota δεν βάζει πια τίποτα άλλο εκτος 5w30!