Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-17, 16:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
ή από το λίγο λάδι είναι - κάτι χτυπάει μέσα όταν πατάω γκάζι και περιστρέφονται τα έμβολα ή δεν ξέρω εγώ τι, ή από τις βενζίνες πιστεύω.
Το λάδι είναι στο κάτω μέρος αλλά όχι κάτω από το μη επιτρεπόμενο όριο.
Μπας και φταίει το λάδι, μην έγινε νεράκι; Δεν το έχει ακούσει μηχανικός, αν μπορέσω να ανεβάσω ηχητικό θα σου πω. Καλά 15-50 δεν έχω βάλει ποτέ. πιο είναι το πιο ιδανικό;

βενζίνη βάζω από ένα συγκεκριμένο πρατήριο τώρα τελευταία που την έχει φτηνή του κερατά, βγάζω όμως αρκετά χλμ. πρέπει να τελειώσει το ρεζερβουάρ να βάλω άλλη γιατί το είχα ξαναγεμίσει.
καλησπέρα, με μπερδεψες με το λαδι, το εννοεις απο το λιγο? το αφηνεις με λιγο λαδι μεσα στο μοτερ???
το νουμερο απο το λαδι ΔΕΝ προκαλει πυρακια! μπορει ομως επειδη εχεις λιγο μεσα οπως λες να υπερθερμαινεται το μοτερ και να προκαλει προβληματα.
Εγω και σε μαμα μοτερια 10-40 εβαζα παντα και σε 2E-E και σε 4E-FE, το 15-50 ειναι παρα πολυ παχυρευστο θεωρω. Δεν ειχα ποτε και βιβλια να δω τι λεει ο κατασκευαστης να τονισω. Και οκ καλοκαιρι αλλα χειμωνα το ποιο παχυρευστο το θεωρω θεμα.
Βαλε οτι θες λοιπον αλλα αλλαξε λαδια και στην σωστη σταθμη! και αλλαξε και το φιλτρο λαδιου.
Εχω δει περιπτωση βουλωμενη αντλια λαδιου να σπασει τουρμπινα.....να υπερθερμαθει αυτη και ελιωσε το πλαστικο καπακι στο μοτερ....επισης ξηλωθηκαν οδηγοι καδενας χωρις να φυγει ομως. Σε πεζο 208 τουρμπο αυτο.

Για την βενζινη τωρα, εκανα και εγω καποτε το ιδιο λαθος! τελικα ανακαλυψα πως οταν αρχισα να βαζω SHELL απλη τοτε οχι vpower, αρχισα να δινω λιγοτερα ευρω γιατι απλα εκτος οτι εβγαζα περισσοτερα χλμ δεν με κλεβανε κιολας.
Μου εχουν τυχει πειρακια και εφταιγε 2 φορες η βενζινη αλλα οπως ειχα ξαναγραψει ειχα πολλα συμπτωματα που εκανε μπαμ.

Ασε να αδειασει και βαλε 100αρα.
Αν θες κατι παραπανω δοκιμασε το μαγικο ζουμι super dynamic να καθαρισουν και τα μπεκ και ολα.
Επισης αλλαγη φιλτρου βενζινης οπωσδηποτε!

Αλλαξε οτι θες πρωτα και δες αμα το κανει και μετα το αλλο, για να δεις αν ηταν απο λαδια (που δεν πιστευω) εκτος αν φταιει η σταθμη ομως!
και μετα την βενζινη να δεις και εκει.
Και μετα πας σε οτιδηποτε αλλο.

Πρεπει να το φτιαξεις γρηγορα γιατι αν ειναι πυρακια μπορει να παθεις μεγαλη ζημια αν ηδη δεν εχει γινει.
Απάντηση με παράθεση