Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-17, 16:40
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα, ρε παιδια δεν καταλαβαινω τι ηχος ειναι αυτος το κρα κρα κρα?
για μεταλλικος που μοιαζει οπως το διαβαζω.
Ειναι σιγουρα πυρακια? απο το μοτερ ακουγεται?
και ξαναρωταω οταν το κανει αυτο, εχετε αρυθμιες σε ρελαντι?
τρεμοπαιζουν στροφες πανω κατω? ρεταρει? πατατε γκαζια και δεν τραβαει?
ακουγεται σαν να μπερδευει το μοτερ? εχει διαφορετικο ηχο?
αν μπορει καποιος να ανεβασει ενα βιντεο στο youtube να ακουσουμε καλα θα ηταν!
με ενα ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ που γραφουμε και διαβαζουμε μετα οι αλλοι δε νομιζω οτι μπορουμε να κρινουμε αν ειναι πυρακια ή οχι μιας και δεν αναφερει κανεις τπτ σχετικο με αυτα!

πυρακια σημαινει οτι ρεταρει, δεν τραβαει καλα, χανει δυναμη, μεγαλυτερη καταναλωση, μεγαλυτερη θερμοκρασια στο μοτερ κτλ.
Οι ποιο μεγαλοι λογοι που εχω δει να φταινε ειναι : 1. Νοθευμενη βενζινη. 2. Λαθος προαναφλεξη 3. καμμενη φλαντζα μηχανης και πανε νερα σε καποιον κυλινδρο ή σε περισσοτερους οποτε ειναι φτωχο το μιγμα και βαραει πυρακια παλι. Στην τελευταια περιπτωση δεν επαιρνε ευκολα μπροστα, εκανε σαν τρακτερ με κρυο μοτερ, ρεταρε μερικες φορες και εκανε εναν ηχο περιεργο αλλα δεν θα το ελεγα ΚΡΑ ΚΡΑ ακριβως, λιγο τρακτερ μου θυμιζε.

τα λαδια σε καμια απολυτως περιπτωση δεν μπορω να πιστεψω οτι φταινε.
Οι βενζινες μπορει αλλα οταν ειναι απο αυτες συμβαινουν και ολα τα παραπανω + οτι μου εχει τυχει και σε αλλους να βγαζει λευκο πυκνο καπνο δλδ παρα πολυ φτωχο μιγμα.

Τελος πρεπει να φτιαχτει ΑΜΕΣΑ εαν βαραει πυρακια γιατι ειναι παρα παρα πολυ επικυνδυνο στο να παθει ο κινητηρας μεγαλη ζημια με πολυ μεγαλο κοστος.
Οποτε κοιταξτε το και μην το αφηνετε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-05-17 στις 17:49.
Απάντηση με παράθεση