Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-05-17, 20:42
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εχεις δικιο και για το ebay link και για οτι πρεπει να ειναι καθαρες οι δισκοπλακες για να πατησουν νεες ζαντες, επισης καλο να πατανε στα ιδια σημεια και αρκετοι βαζουν καποιο ειδικο γρασο οχι οποιο νανε, εγω δεν εχω βαλει ποτε κατι, αλλα καμια φορα αμα δεν βαριεμαι τα καθαριζω.
Για τo ebay link οντως οι δισκοπλακες εχουν αυλακι και δειχνει να ηταν διαιρουμενες και εχουν συγκολληθει?
ομως στο ebay ειναι ποιο μεσα ο κυκλος απο το αρχικο link που ειχες δωσει, αλλα μπορει επειδη αυτες ειναι μπροστινες ενω οι αλλες ηταν πισινες.
στην Ε11 ειναι μονοκοματες δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, πραγματικα με κανουν να απορω γιατι ειναι ετσι? ειναι ασφαλες αυτο?

αμα ξεραμε πως ακριβως ειναι ολα πανω στο αμαξι θα φοβομασταν και θα πηγαιναμε πολυ αργα.
Εχω ακουσει περιπτωση που κοπηκε το σπειρωμα απο ακρομπαρο!!!!! και ο αλλος εχασε τιμονι σε στροφη και καρφωθηκε σε μαντρα πετρινη σπιτιου.
ευτυχως πηγαινε αργα και γλιτωσε.
Στην δουλεια μου σε δισκοπλακα σε seat inca εφυγε κομματι της επιφανειας τριβης!!!

και τελος μου εχει τυχει να εχω ξεχασει μπουλονια αβιδωτα και να φυγω ετσι απο εξοχικο στην Ε.Ο και να πηγαινω με αρκετα χλμ και καταλαβα οτι κατι δεν παει σωστα και σταματησα.
Ευτυχως δεν εφυγε η ροδα (ηταν η μια πισω) και δεν ξερω αν η corolla παει και με τρεις! αλλα καποιος θα επαιρνε δωρο μια ροδα....

καλα κανεις και το ψαχνεις γιατι πραγματικα εχει ενδιαφερον το θεμα αυτο με τις δισκοπλακες!

εδω στις δικες μου Ε11 ειναι αυτες που φοραω τωρα οπως βλεπεις δεν εχουν κανενα κυκλο αλλον εκει πανω, εδω ειναι ολοκαινουριες μολις βγηκαν απο το κουτι τους ειναι οι μπροστινες http://i180.photobucket.com/albums/x...psf7737f5d.jpg
Απάντηση με παράθεση