Εγώ όλα αυτά τα έκανα ως ερασιτέχνης σε ξένο αυτοκίνητο με κύριο στόχο να υπάρχει επιστροφή στο μαμά 100%, και όλα αυτά επειδή είπα αυτό που ήξερα και είχα υποχρέωση να αποδείξω οτι όντως γίνεται.
Δεν ήθελα να τρυπήσω το bosch το οποίο είχε και άλλο πάτημα στην πεταλούδα που δημιουγούσε αμφιβολίες αν θα δουλεύει καλά αφού δεν έχει ούτε επαναφορά το bosch.
Τέλος πάντων με αυτά και με αυτά μπήκε και είναι σωστό ως εκεί.
Από εκεί και πέρα το αυτοκινητάκι θέλει συντήρηση σε 1-2 πραγματάκια στο σύστημα καυσίμου, μπουζί, εξάτμιση και τέλος πρόγραμμα. Αν θέλει τα κάνει αν δεν θέλει το αφήνει όπως είναι.
Για άγραφο η άποψη μου είναι LINK όπως έχω στο yaris μου απ το 2009 και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα από τα ηλεκτρικά. Σωστή σύνδεση, σωστό πρόγραμμα χωρίς υπερβολές, δεκάδες οι δικλείδες ασφαλείας που μπορείς να ορίσεις και το αυτοκίνητο έχει τα πάντα σαν καθημερινό που με ένα κουμπί μετατρέπεται σε αγωνιστικό!!
Ναι μεν δίνεις κάποια αρκετά χρήματα, αλλά είναι μια "επένδυση" που μπορείς να την βάλεις σχεδόν σε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο (ανάλογα με το μοντέλο του εγκεφάλου και τον αριθμό κιλύνδρων) πέσει στα χέρια σου στο μέλλον. Ούτε χαλάει, ούτε χάνει τα χρήματα του με το χρόνο.
|