καλησπέρα, δεν συμφωνω, το ιδιο μπορουμε να πουμε και για τις αναλογιες καυσιμου σε "φτιαγμενα" ομως αμαξια, και το καυσιμο αμα ειναι λαθος απο πειραγματα κτλ μπορει να παει το μοτερ περιπατο.
Οπως ειπα ο καθενας κρινει τι του χρειαζεται περισσοτερο, δυστυχως δεν γινεται να τα εχουμε ολα. Θα επρεπε να εχουμε ενα ταμπλο αεροπλανου κατι.
Προσωπικα για μενα και για το δικο μου μοτερ δεν το θεωρω τοσο σημαντικο οπως η αναλογια καυσιμου και το μπαρομετρο.
Αν ελεγχουμε το μοτερ μας και ξερουμε σε τι κατασταση ειναι και αν καιει λαδια, ή χανει τοτε δεν εχουμε προβλημα για να θελουμε τετοιο οργανο, αυτο το βαζουν σε πειραγμενα μοτερακια κανονικα.
Επισης η ενδειξη πιεση λαδιου στο καντραν αμα αναψει ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ! δεν ειναι λαμπακι βενζινης να κανουμε και καμια 20αρια χλμ και βαλε.
Φυσικα δεν λεω οτι δεν θα ηταν καλο να εχουμε, αλλα το ιδιο ισχυει με πολλα αλλα οργανα ακομα.
Επειδη το εχω παθει στο προηγουμενο αμαξι μου που εκαιγε λαδια πολλα, το μοτερ φυσικα και δεν πηγε περιπατο.
Απλα οταν αναψε ετυχε βεβαια να εχει κοντα βενζιναδικο σε λιγα μετρα και γεμισα τα λαδια και ολα καλα.
Το ιδιο ισχυει και αμα βαρεσει η θερμοκρασια νερου τερμα, ποσοι και ποσοι δεν σταματανε αμεσως ή δεν το ειδαν και μερικα χλμ μετα εχουν ηδη καψει φλατζα! και ξερω τετοιες περιπτωσεις.
Και εχω μια απορια τωρα για το οργανο αυτο, δεν γινεται να παρει σημα απο το καλωδιο της υπαρχουσας βαλβιδας πιεσης λαδιου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-04-17 στις 16:57.
|