Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-04-17, 23:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
κοιτα προσωπικα εχω δει απο αυτα που εχω δοκιμασει οτι ειναι για μενα καλυτερα να εχω ποιο καλα αμορτισερ πχ koni sport κιτρινα ή kyb AGX με μαμα ελατηρια σε υψος. Επισης πισω εχω βαλει τωρα βοηθητικα ελατηρια της MAD και κραταει απιστευτα καλυτερα! με αυτα οταν φορτωνεις το αμαξι ειτε πισω, ειτε με ατομα ακομα και με ρυμουλκουμενα δεν καθεται κατω και σηκωνεται και ποιο ψηλα ο κολος, στο δικο μου 2cm που το ηθελα επειδη η μουρη ηταν ποιο ψηλα.
Δλδ το χαμηλωμα ειναι μονο για τα κενα στους θολους για μενα που δεν με ενδιαφερει πλεον.
Τα αμορτισερ που λεω ειναι ρυθμιζομενης σκληροτητας αλλα και γενικα ειναι ποιο σκληρα απο τα απλα μαμα και αλλα απλα του εμποριου.
ειδικα τα koni sport και μπορεις με επισκευη σε μαστορα να τα κανεις ακομα ποιο σκληρα.
με λιγα λογια οπως πηγαινα με χαμηλωμα με τα ιδια χλμ μπορω να παω να μη πω και καλυτερα με μαμα ελατηρια αλλα καλα αμορτισερ ρυθμιζομενης σκληροτητας και οχι οτι τα εχω και τερμα!
τερμα μαλακα τα εχω μπρος πισω.
Αλλα φαντασου στο δικο μου Ε11 τα koni sport ειχαν to 2011 460 ευρω και τα εβαλα μονος μου και τα Κyb AGX τα ειχα βαλει 650 ευρω to 2008, τα αλλαξα πριν την ωρα τους ενω δεν ειχαν χαλασει και τα εχω ακομα.
Συνιστω τα κονι επειδη ειναι επισημα επισκευασιμα και μπορεις να τα κανεις οπως θες κατα την επισκευη απο τον μαστορα.
Μπορει να ειναι ακριβοτερα απο αλλα αμορτισερ αλλα η επισκευη παει 35 ευρω το κομματι μονο (αν του τα πας στο χερι), οποτε τα εχεις για παντα!
Τα μπροστινα μου τωρα ειναι στον 6ο χρονο και ακομα βαστανε καλα αν και καταλαβαινω οτι εχουν πεσει αλλα δεν εχω κανενα προβλημα και τερμα μαλακη ρυθμιση μαλιστα.
Τα πισω επισκευαστηκαν περσι το Καλοκαιρι και τα εκανα κουτσουρα και δεν την παλευα τον χειμωνα και ετσι εχω πισω τα AGX προς το παρον.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 18-04-17 στις 23:30.
Απάντηση με παράθεση