Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-03-17, 17:47
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G6 john Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου ρε φιλε,τα παρελαβα σημερα τα Mad(τα μαμα)μεχρι την Πεμπτη πιστευω να βρω χρονο να τα ριξω πανω να δω και που θα κατσει σε υψος.Εχω κι ενα θεματακι με τα μπροστινα,γιατι εχω τροχισει τις πανω τρυπες 2mm μεσα λι εχω δωσει 2μοιρες αρνητικο camber(εχω τρελα οπως σου ειπα απο το saxo )με τις γωνιες και ειναι δικαιολογημενο πιο ξυραφατο τιμονι αλλα και πιο νευρικο στα λασκα του γκαζιου στη στροφη αλλα εχω μαθει απο το Γαλλο κι ετσι μου αρεσει το παιχνιδι.Εχω θεμα που λες γιατι εχω πονταρει με argon τη βιδα για να μη γινει καμια στραβη, κι ετσι δεν βγαινει η μπουκαλα πρεπει νσ λυσω ολο το ακρο,δεν πειραζει λιγη δουλεια παραπανω.Με βλεπω να τα βαζω και τα βοηθητικα,με εχεις πεισει,φορτωνω ρε γ@μωτο και πραγματα και θα τα χρειαστω.Θα το κανω ομως σε δευτερη φαση ειναι και τα φραγκα και εχω στριμωχτει ασχημα και με τα παιδια,ζωη να'χουν.Εχω και τα λαδοκαψιματα δεν ξερω αν σου ειπα,1λιτρο στα 2000χλμ.Δεν ξερω τι να κανω.Θα σε ενημερωσω οταν τα βαλω.Να σαι καλα
καλησπέρα, δεν πολυκαταλαβα τι εχεις κανει, αμα θες και για να υπαρχει επειδη εχω κανει ηδη θεμα για την Camper συνεχιζουμε εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...=18864&page=10
εγω ειχα πειραξει την πισω δες εκει στο θεμα τους λογους.
Με το καλο βαλε αυτα που εχεις και θα τα δεις πως πανε.
Αλλα αν το φορτωνεις τα βοηθητικα θα σου κανουν καλο μιας και δεν καθεται οπως αμα δεν τα εχεις, και βελτιωση σε κρατηματα αλλα και δεν χαλανε μετα ευκολα τα πισω!
Απάντηση με παράθεση