Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-01-17, 21:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ο μηχανικος και φιλος που παω και βαζει και φρεον δλδ μηχανημα λεει οτι ειναι πρασινο. Και εγω ετσι ξερω γιατι στο starlet μου ειχε κοπει η σωληνα αλουμινιου και ειχε βγαλει πρασινα υγρα, μονο που βρωμαγε. Ενω εδω δεν βλεπω να μυριζει. Παντως ειναι λαδερο το υγρο και βγαινει απο ενα συγκεκριμενο σημειο του κομπρεσορα.
Το Σαββατο λυσαμε ολα τα πραγματα στο πλαι του μοτερ για αλλαγες φλαντζων στροφαλου, αντλιας λαδιου κτλ και δεν εχω πουθενα διαρροη κατι αλλο.
Οτι ειναι, ειναι απο τον κομπρεσορα. Εχει ενα σημειο με κατι μαλακο σαν σφουγγαρακι και βγαινει απο εκει!
Εβαλα 2 φωτος μια με crop και η αλλη με τον μαυρο κυκλο.
Εδω δεν ηταν πλυμμενος ο κομπρσορας, τα λαδια οτι εχει ειναι απο την διαρροη φλαντζας στροφαλου και αντλιας λαδιου και τα εφτυνε και πανω του.
Οπως τωρα που το επλυνα παλι βγαζει πρασινο υγρο απο το ιδιο σημειο!!!!
το περιεργο ειναι οτι δουλευει κανονικα δλδ εχω μια χαρα ψυξη και το σκεφτομαι να τον κατεβαζω....
εννοειτε οτι αμα το κανω αυτο θα αλλαξω τα oring στις συνδεσεις με τα σωληνακια.

https://www.youtube.com/watch?v=GjBi0dHyv3Q&t=454s
και εδω εχει πρασινα υγρα....ακριβως ιδια με το δικο μου.
επισης εχω διαβασει οτι βαζουν και χρωμα μεσα. Δεν ξερω αν φταιει αυτο.
Εχει παντως φλαντζες κτλ το θεμα ειναι ΠΟΥ τις βρισκουμε γιατι η Toyota δεν δειχνει ανταλλακτικα!!!!
εκτος τον συμπλεκτη του κομπρεσορα βεβαια.

http://www.toyodiy.com/parts/p_J_199...QY_8719.4.html

τελικα κοιταξα καλα και δεν ειναι απο το σωληνακι ειναι ποιο δεξια δεν πεφτει σε αυτο το σημειο, η διαρροη πρεπει να ειναι εσωτερικη.
Μαλλον καποια φλατζα στο καπακι του κομπρεσορα, το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα σαν ανταλλακτικο!
αμα το ανοιξουμε κανει να μπει φλατζοκολλα αραγε?
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg Diaroh AC compresor.jpg (160,3 KB, 73 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Ladia compressor ac.jpg (142,7 KB, 74 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 121140_8719_0004.jpg (43,8 KB, 72 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-01-17 στις 05:37.
Απάντηση με παράθεση