Θέμα: Brakes Update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-01-17, 13:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Smile

καλησπέρα! βασικα οι δισκοι πισω ειναι οτι εχουν θυλιες ενω τα ταμπουρα εχουν ρακορ, την επαθα με τα σωληνακια και πηρα λαθος και μετα ετρεχα στον Παφιτη στον Πειραια να μου τα φτιαξει!
συνηθως κρατανε πολλα χλμ, οταν σου λενε θελουν αλλαγη γιατι ρωτησες? τι εχουν δλδ ακριβως? εσυ τα ειδες? εγω 2 φορες που τα αλλαξα εννοω σε καθε αμαξι μου, δεν ειδα να εχουν προβλημα, απλως επειδη το τρεχω θελω οτι γινεται καλυτερο και αμεσοτερο. Τα λαστιχενια σωληνακια σε συνδυασμο με απλα υγρα ζεσταινονται διαστελονται και μετα τα φρενα εχουν χειροτερη αποκριση. Τα αποτελεσματα τα εβλεπα πχ σε αναβαση-καταβαση Διονυσου, Πεντελης, φραγμα λιμνης Μαραθωνα και τετοιες διαδρομες.
Σε κανονικη οδηγηση ειδικα σε Ε.Ο, Αττικη κτλ δεν το πολυκαταλαβαινα γιατι απλα δεν ειχα διαδοχικα φρεναρισματα.
Οταν αλλαζεις υγρα εννοειτε οτι παντα γινεται εξαερωση! δεν μπορει να γινει αλλιως! θα μεινει αερας μεσα! ομως αν απλα αλλαχτουν τακακια, μπορουν να μην αλλαχτουν υγρα οποτε δεν θελει εξαερωση, οπως και αν δεν γινει καμια απολυτως εργασια στα φρενα στο service.
Eγω για να κανω 30.000χλμ θελω 3 χρονια οποτε εχω αλλαξει 3 φορες υγρα τοτε! αλλαζω καθε χρονο. Εκτος αν τυχει αλλαγη σε φρενα πχ τακακια οποτε αλλαζω νωριτερα.
Οχι δεν θελει περισσοτερη δουλεια η εξαερωση το ιδιο ειναι αμα βγουν τα υγρα. Ολη η ιστορια ειναι το βγαλε ροδες-βαλε ροδες και τα βγαλε βαλε. Εγω που δεν εχω γερανο και σηκωνω μια μια ροδα κανω 1 ωρα σχεδον.
Τωρα σου ειπα η αντιπροσωπεια λεει οτι θελει απλα κολοβαρανε....
καταλαβαινω οτι δεν μπορει ο καθενας να τα φτιαχνει μονος του, εκτος οτι ισως μπορει να μην εχει γνωσεις, ειναι το θεμα χρονου και κυριως χωρου! εγω τα κανω στο εξοχικο, αν δεν ειχα αυτο εδω που μενω αδυνατον να κανω τετοια πραγματα!
απλα βρισκεις φιλο μηχανικο ή καποιον εμπιστο να σου κανει καλες τιμες και ξεχνας την Toyota!
για τα δυσκολα εχω εναν φιλο μηχανικο που με βοηθαει με καλες τιμες, και με μαθαινει και πολλα που ξερω ειναι χαρις σε αυτον και οτι για μηχανικος πηγαινα, σε υδραυλικος βγηκα....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Απάντηση με παράθεση