Θέμα: Brakes Update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-01-17, 13:15
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 325
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλή Χρονιά, με θετικές εξελίξεις μόνο!

Νικηφόρε δίσκους έχω. Σκεπτόμουν το ίδιο που έγραψες για τα μπροστινά, δεν νομίζω να είναι άλλης ποιότητας και να αντέχουν περισσότερο, οπότε καλύτερα να τα αλλάξω όλα. Αλλά με αυτή τη λογική γιατί το πρόβλημα να εμφανίζεται μόνο στις απολήξεις του δικτύου των φρένων (τα μαρκούτσια) κι όχι και πιο πέρα. Δεν μπορεί να τα αλλάζουμε όλα ... Περίμενα ότι τέτοια εξαρτήματα θα έχουν χρόνο ζωής μεγαλύτερο του αυτοκινήτου. Δεν είχα αλλάξει ποτέ ως τώρα.

Αυτό που λέω για την εξαέρωση είναι ότι είναι απαραίτητη σε μια κανονική αλλαγή υγρών φρένων και για εμάς προβλέπεται σαν εργασία στο "πλήρες service" κάθε 30.000 χλμ. Μου πρότειναν να μην την κάνουν, μην πάνε χαμένα τα υγρά με την προοπτική της αλλαγής στα σωληνάκια (που πρέπει να παραγγείλουν) και δεν φαντάζομαι να αφαίρεσαν εργατικά.

Το ερώτημα μου είναι αν αλλάξουν και τα μαρκούτσια θέλει σημαντικά περισσότερη δουλειά/χρόνο η εξαέρωση από μια στανταρντ αλλαγή υγρών?
Σύμφωνα με το παρακάτω βιντεάκι τα δύο μακρούτσια αλλάζουν σε 10-15 λεπτά.
https://www.youtube.com/watch?v=a0XKwhNuCAY

Γενικά καθώς βγαίνουν επισκευές λόγω γηρατειών στο αυτοκίνητο φαίνεται πως δεν τα βγάζω πέρα με την Toyota. Εσύ τα φτιάχνεις μόνος σου, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε οι περισσότεροι για διαφόρους λόγους.
Απάντηση με παράθεση