Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-16, 09:03
bpapad81 Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 208
bpapad81 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σωστά αυτα που λες, δεν διαφωνώ αλλά δεν είναι βάρκα, και στις στροφές δεν μπαινω με όσα. επίσης και 2 άτομο να βάλω, 2πορτο έχω είναι μια χαρά, εαν μπουν και πισω ναι οκ κάθεται αλλά δεν το βλέπω να το χανω.
Και γω πιστεύω οτι θέλουν αλλαγή, άσχετα με τις μετρήσεις, αλλά με την οδήγηση ππυ κάνω, δεν θα αντέξουν μέχρι το καλοκαίρι. Τωρα θα μου πεις εαν τύχει κατι, ναι οκ, αλλά οι ώρες που οδηγώ είναι πολυ νωρίς το πρωί, που δεν έχει σχεδόν καθόλου αυτοκίνητα στην εθνική, ή μεσημέρι που και να θες να τρέξεις και να το χωσεις δεν μπορείς.
Κανα 2 φορές που το είχα χωσει λίγο μετά την λίμνη Βουλιαγμένης, και στο ανέβα και στο κατέβα, ναι είχε γυρει αρκετά, δεν το έχασα, έκοψα γιατί με πέταγε σιγα σιγα στην άλλη μεριά. Αυτό δεν το κάνω συνέχεια ούτε οδηγώ έτσι, απλά σε πιάνει καμια φορά και θες λιγο αδρεναλίνη..
Θα τα αλλάξω σίγουρα, λέω να κοίταξω, kyb excel g, ή kyb agx, με τα μαμα Ελατήρια. δεν θέλω ούτε να κοπαναει, αλλά ούτε να μου φεύγει απο τις στροφές. Τα 2 είναι πολύ πιο πάνω από τα πρώτα σε τιμή. ειδα και τα kyb ultra sr, και αυτα ξεφεύγουν λίγο.
Απάντηση με παράθεση